Glavni » general » Zašto i dalje volim Android

Zašto i dalje volim Android

general : Zašto i dalje volim Android

Odricanje od odgovornosti: Ja sam Androidov navijač u jezgri, pa da, to je utjecalo na ovaj post - Mnogo!

Kao korisnik Androida moram reći da ponekad i dalje osvajaju mogućnosti koje nudi. Moj trenutni Android telefon, Samsung Galaxy Note, na mnogo je načina moćniji od nekoliko računala koju sam koristio odrastanja.

Danas sam se još jednom zadivila onim što sam uspjela ostvariti sa svojim telefonom sa značajkama koje su bile ugrađene. Za početak sam spojio telefon s mojim prijenosnim računalom putem USB-a istodobno istovremeno izvodeći sigurnosnu kopiju uređaja.

Nakon toga prijavio sam se na Facebook putem aplikacije Facebook za Android, a zatim snimio snimku zaslona pritiskom gumba napajanja + gumba za smanjenje glasnoće. Podijelio sam sliku putem Bluetootha, otvorio UberSocial i provjerio moju vremensku traku, a istodobno sam bio povezan s mojim prijenosnim računalom.

Ovo nije prvi put da sam to učinio ili je to najimpresivnije što sam učinio sa svojim smartphoneom powered by Android, ali to je samo jedan od onih trenutaka u kojima sam još uvijek zadivljen običnom moći u mojim rukama.

Zapravo, taj je post sastavljen putem aplikacije WordPress za Android, a još uvijek povezujem internet s desetak aplikacija koje se prikazuju u pozadini. Jedna riječ opisuje ovo - Strašan!

Poštovani kolega mobilnog korisnika, kada ste ostvarili nešto slično ili kada ste jednostavno zadivljeni vašim trenutnim mobilnim uređajem.

Preporučeno
Ostavite Komentar