Glavni » general » Zašto mogu dobiti BlackBerry uređaj

Zašto mogu dobiti BlackBerry uređaj

general : Zašto mogu dobiti BlackBerry uređaj

Nedavno sam provjerio moju vremensku crtu na Twitteru prije nekoliko dana kada sam naišao na raspravu g. Mobility o Etisalatu i Airtelu koji nude neograničene planove podataka za BlackBerryove uređaje.

Vidiš da sam vrlo teški potrošač podataka i spalio sam podatke koji su namijenjeni mjesecima u tjednima, čak i danima.

Tada sam nastavio pratiti raspravu i otkrio sam da postoji mogućnost da se povezivanje s uređajima poput prijenosnih računala ne privlači nikakve dodatne troškove i počela sam zainteresirati.

Ja sam strastveni Android korisnik i jako mi se sviđa cijeli koncept i implementacija operacijskog sustava u cjelini, a pomisao na mene koristeći Blackberry bi me odvratila na normalan dan.

Vidiš, ne mrzim Blackberry OS. Zapravo, doista sam se divio načinu na koji su došli tako daleko, s obzirom na to da su evoluirale od stvaranja pagera natrag tijekom dana. Još jedna stvar koja me čini poštivanjem BlackBerry je integracija društvenih mreža i način na koji oni mogu pružiti poduzeće poput sigurnosti na mobilnom telefonu.

Sva djela na stranu, ja sam na jednoj fazi mog života proglasila da ne bih željela biti uhvaćena mrtva s Blackberryom, jer to jednostavno nije bilo napravljeno za mene.

Ali mislim da ću morati progutati tabletu Blackberry jer to izgleda kao najbolja alternativa za neograničen broj podataka i brzu mrežu u kombinaciji u jeftinom paketu koji je i ekonomičan i vrijedan za novac (ako usluga radi ).

Na kraju, svatko zna koliko BlackBerry 8520 košta?

Preporučeno
Ostavite Komentar