Glavni » general » Zašto sam kupio BlackBerry

Zašto sam kupio BlackBerry

general : Zašto sam kupio BlackBerry

Oko dva tjedna sam otišao i dobio sam Blackberry uređaj; krivulja 9320 točnije. Ja, samoproglašeni Android fanboy koji je dobio Blackberry; oh agonija!

Za početak, nikad nisam pomislio da ću ikad dobiti BlackBerryov uređaj. Ikad! Glavni razlog za to je bio da se želim upoznati s načinom na koji Blackberry uređaji rade s obzirom na činjenicu da jako malo znam o platformi.

Zbog ograničenja proračuna, dobio sam 9320 (na slici) koji pokreće Blackberry OS 7.1. Ima različite značajke kao što su radio, posvećena BBM gumb i još jedan namjenski gumb za kameru, iako možete promijeniti funkcionalnost obje na neke druge opcije.

Iako je moj glavni razlog za dobivanje toga bio da se ažuriramo o BlackBerry Operativnom sustavu općenito, drugi je razlog zbog neograničene količine podataka koji se pretplati na Etisalat Blackberry Internet Service nudi. Oh, tu je i privlačnost grupe Mobilty Blackberry (gdje sam se osjećao kao superzvijezda kad sam se pridružio).

Sve to, dok sam mrzio bilo što Blackberry, pa sam odredio da ja želim znati kako je zelena na Berry strane.

Nakon što sam upotrijebio Blackberry za 2 cjelovita tjedna, došao sam s nekim pro i kontra. Također sam uzela u obzir da je moj uređaj nizak, pa ako upotrebljavate neki višak modela BlackBerry, možda ćete također dati svoje iskustvo u odjeljku komentara u nastavku.

Pros:

 • Uvijek na vezi
 • BlackBerry Messenger
 • Neograničeno preuzimanje podataka (samo Etisalat BIS)
 • Prilično dobar izbor osnovnih aplikacija.
 • Izvrsni web preglednik čak i 2, 44 inča
Također pročitajte: Yomiov Windows Phone 7.5 Mango video pregled

Cons:

 • Pokazuje vrijeme punjenja gotovo bilo kakvom velikom interakcijom s telefonom. Na primjer, preuzimanje aplikacije prikazuje sat učitavanja / vješanje telefona najmanje četiri kratka vremena.
 • Telefon se ponovo pokreće na gotovo 80% instalacija / uklanjanja aplikacija.
 • Telefon se nasumično visi među aktivnostima poput višezadaćnosti ili prebacivanja aplikacija.
 • Telefon se povremeno prekida dok se aplikacija preuzima iz BlackBerry aplikacijskog svijeta.
 • Aplikacije na svijetu aplikacije BlackBerry su vrlo skupe, s prosječnom cijenom od 1, 75 do 2 dolara.
 • Nema vremena suđenja za plaćene aplikacije. Kupio sam temu kao test da vidim mogu li koristiti svoje pojedinosti o GTB-u samo da otkrijem da nema pokušaja / načina da se aplikacija vratila za razliku od Androida.

Da; Još uvijek imam BlackBerry telefon, a izgleda vjerojatno da ću upotrijebiti BlackBerry 10 uređaj kada to stigne. Zašto pitaš? Pa, ovdje su mogući razlozi zašto mogu koristiti Blackberry 10 kada se na kraju pokrene sljedeće godine:

 1. Moći će pokrenuti Androidove aplikacije
 2. Naravno, to će imati BBM
 3. Ima ukupni sustav temeljen na pokretu s novim korisničkim sučeljem
 4. Nadam se da će druge mreže / Etisalat i dalje nastaviti pružati neograničen broj podataka na njemu :-).

ZAKLJUČAK
I dalje mrzim Blackberry nakon dva tjedna s jednim? Naravno da. Previše ograničenja postojeće generacije BlackBerry uređaja. Nadam se da će me RIM napokon izbaciti s Blackberry 10 i konačno mogu nazvati Blackberry telefon koji posjedujem.

Pa da, Android je moja ljubav, moja prva dama, i moja dragocjena dragulj. Ali ako bih nosio još jedan smartphone, sigurno će to biti Kupina.

Također pročitajte: 6 dana s Nokia N8 i 5 dana s Blackberry Bold 2
Preporučeno
Ostavite Komentar