Glavni » general » Zašto dobivam Nexus 7

Zašto dobivam Nexus 7

general : Zašto dobivam Nexus 7

Redoviti čitatelji mojih postova moći će otkriti da sam ja Android fan u jezgri i kao rezultat sam vlasnik i aktivno koristiti Android telefon u ovom trenutku kao moj dnevni vozač.

Kad sam želio nabaviti trenutni uređaj koji koristim, Galaxy Note, imao sam dva izbora. Prvo je bilo da sam htjela tabletu, ali ponuda od Samsunga nije me uzbudila. Kao takav, ostala sam udaljena od njihove linije tableta. Drugo, Android kao u to vrijeme bio je i još uvijek nije u skladu s onim što su korisnici iOS totting ipad zamrljali umjesto aplikacija i igara. Osim Transformer Primea koji sam želio, nije bilo tableta sa sustavom Android koja mi se svidjela.

Tako sam učinio razumnu stvar i otišao za Galaxy Note koji na veličini od 5, 3 inča doslovno zamagljuje liniju između tableta i faktora telefonskog obrasca.

Nedavno je Mister Mo objavio post pod naslovom Kako je Amazon zapaliti požara preuzima polovicu tržišta Android tableta. Iz raspoloživih statistika, bilo je jasno da je zapaljena vatrom bila uspješnija da je cijela linija Galaxy Tab i to sve prokušala jednu stvar - cijena.

Glavni razlog zašto ću dobiti Nexus 7 tabletu prije svega je cijena. Zatim postoji činjenica da ona također nije nišana kada je riječ o konzumiranim medijima s HD zaslonom. Tu je i četverojezgreni procesor i 1 GB RAM-a uz najnoviju iteraciju Androida, Jellybean .

Ovo je napokon Android tablet koji sam čekao (kinda), sa čistim jezikom Androidom ravno iz Googlea, pa će ažuriranja stići u mastan način bez štucanja.

Također pročitajte: Napokon! Microsoft čini nešto što vrijedi slaviti

To je, momci, zbog čega dobivam Nexus 7 kada stigne u Nigeriju za nekoliko tjedana. Tko još uzima poniranje?

Pogledajte sve Nexus 7 specifikacije.

Preporučeno
Ostavite Komentar