Glavni » general » Zašto Google nastavlja slati Crappy Android App za e-poštu [Ažurirano]

Zašto Google nastavlja slati Crappy Android App za e-poštu [Ažurirano]

general : Zašto Google nastavlja slati Crappy Android App za e-poštu [Ažurirano]

Prije nekoliko sam se puta žalio na ugrađenu Androidovu aplikaciju e-pošte. Postoji samo jedna riječ za to - suludo. A za njega je odgovoran samo jedan entitet - Google. "Nemoj zla" korporacija i dalje odbija živjeti do hypea. Moja presuda je da Google namjerno čini bilo kakvu e-mail iskustvo izvan Gmaila manje nego zadovoljavajuće na Androidu.

Na koji način još objašnjavate činjenicu da Google osim posebne ugrađene aplikacije ima zasebnu Gmail aplikaciju i osigurava da je općenito besplatna aplikacija e-pošte većinom neupotrebljiva? U prošlosti se žalio na teškoće postavljanja nekih računa e-pošte na Androidu. No, osim toga, ako to uspješno to učinite, vidjet ćete da je općenita aplikacija e-pošte toliko mala da je gotovo nečitljiva čak iu najboljem svjetlu.

Tijekom vikenda, mislio sam da postavim alternativnu uslugu e-pošte na preglednom uređaju koje imam sa mnom u ovom trenutku. Od tada sam pekla. Pogledajte sljedeće snimke zaslona s Samsung Galaxy Note II. Gornji dio je ugrađene aplikacije Gmail. Druga i niža, jedna je od ugrađene generičke aplikacije za e-poštu.

Snimak zaslona ne donosi pravdu. U stvarnosti, mnogo je slabiji od onoga što vidite u nastavku.

Kako bi netko trebao koristiti opću aplikaciju za slanje e-pošte kada izgleda da je Power Holding Corporation of Nigeria (PHCN) stalno u štrajku? Imam vrlo dobru ocjenu, ali jedva mogu čitati sve u toj aplikaciji. Imajući crnu pozadinu nije problem za mene, ali tekst pregleda nije bijeli, ali sivi, što ga čini teškim za čitanje u nizu scenarija, uključujući i pod dnevnim svjetlom.

Također pročitajte: Šest mjeseci poslije: N8 Cameraphone versus E7 Communicator

Ažuriranje (19. prosinca 2012.): ispravio sam se da je sučelje generičkog sučelja za e-poštu s tamnom pozadinom koja se vidi na snimci zaslona iznad verzije Samsungove kože. Ispričavam se zbog mješavine. Dakle, ovo je pitanje od Sammyja, a ne od Googlea. Ipak, ostale mi se mržnje prema generičkoj aplikaciji za e-poštu, a Google ih još treba popraviti.

Nemoj mi reći da ovdje kuham zavjeru. Ta beskorisna aplikacija putem e-pošte ide kroz razvoj i testiranje od strane Googlea i preživjela je različite iteracije Android OS-a - i to je jednako strašno kao 2008. godine. Google zna što radi. Google želi da koristite ništa drugo osim Gmaila i vrlo je podređeno tome da to učinite. Google je jednako zli kao i on.

Dok netko ne dade bolje objašnjenje zašto postoji tako velika razlika u upotrebi između aplikacije Gmail i generičke aplikacije za e-poštu na Androidu, ja ću stajati na zemlji.

Preporučeno
Ostavite Komentar