Glavni » general » Zašto svaki mali poslovni tim treba razmotriti BlackBerry

Zašto svaki mali poslovni tim treba razmotriti BlackBerry

general : Zašto svaki mali poslovni tim treba razmotriti BlackBerry

Ja sam kao agnostic platforma kao što možete naći. Priznajem snage i slabosti svake dostupne platforme. Moram biti u cilju pružanja najkorisnijih informacija i preporuka klijentima tvrtke Mobility Nigeria.

Nedavno sam razmišljao o određenim posljednjim događajima na nigerijskom mobilnom tržištu. Krajem prošle godine, mobilne mreže počele su smanjivati ​​tarife usluge Internet Blackberry, čime je usluga jedna od najpristupačnijih načina pristupa mobilnom internetu u vašoj zemlji.

Također, RIM je nedavno otvorio AppWorld u Nigeriji. Prije toga korisnici nisu mogli u potpunosti iskoristiti svoje BB uređaje, ali sada su aplikacije dostupne kako bi povećale ulaganja u te uređaje. Trebate li neku funkcionalnost koja nije ugrađena u vašu BB? U toj aplikaciji postoji aplikacija.

Ako spajate ove incidente i nove stvarnosti s nekim od jedinstvenih značajki uređaja BlackBerry, lako je vidjeti zašto svaki mali poslovni tim treba ozbiljno razmotriti opremanje svojih članova BlackBerryovim uređajem i aktivnom pretplatom.

Smanji troškove pristupa internetu
S mjesečnim brojem od N2, 800 i N3, mjesečno, vaši članovi tima imaju prilično robusni pristup mobilnom internetu oko sat - e-mail, pregledavanje weba, instant messaging, društveno umrežavanje - cijelo djelo!

Smanji glasovne pozive i troškove SMS-a
Svakom članu tima koji izvodi aktivnu BIS pretplatu, glasovni pozivi i SMS poruke mogu se držati na apsolutnom minimumu. Umjesto toga koristite BB poruke. Postavite BB grupu za svoj poslovni tim i emitirajte poruke i vitalne informacije u stvarnom vremenu svima na vašem timu.

Također pročitajte: Google pokreće Google+ API

Pošaljite BB poruke (tekst, slike, uredske dokumente itd.) Pojedinačnim članovima tima u stvarnom vremenu.

Poboljšajte komunikacije
Uz BB Messenger, vi gledate na komunikaciju u stvarnom vremenu. Budući da je RIM dobio hardverske tipkovnice gotovo u likovnoj umjetnosti, prilično je lako dobiti poruku.

Dođite s lakoćom
Ako vaša mala tvrtka još ne iskorištava ovlasti Twittera i Facebooka, trebate rezervirati termin sa stručnjakom koji vam može pokazati ono što ste nedostajali. BlackBerry uređaji imaju izvrsnu integraciju Twittera i Facebooka. Kao takav, možete dobiti jasnu riječ o svojim proizvodima, uslugama i projektima. U stvarnom vremenu.

Društveno umrežavanje je snažan medij za dobivanje povratnih informacija tako da se u stvarnom vremenu bavite svojim klijentima, klijentima i klijentima.

Budite pragmatični
BlackBerry uređaji su došli dug put. Ako imate OS 5 uređaj, da korisničko sučelje nije uzbudljivo. Ali to nije uvijek uzbuđenje. Kao poslovna osoba razmišljate o vašoj dnu.

Ipak, ako želite neki bombon za oči i gladak korisničko sučelje, možete preuzeti bilo koji od OS 6 uređaja. Oni su najbolji od oba svijeta.

Vodite li mali poslovni tim? Kako ste mogli upotrebljavati mobilne uređaje kako biste smanjili troškove rada, povećali produktivnost i proširili svoj doseg?

Preporučeno
Ostavite Komentar