Glavni » general » Zašto e-trgovina neće ubiti Brick-and-Mortar prodavaonice

Zašto e-trgovina neće ubiti Brick-and-Mortar prodavaonice

general : Zašto e-trgovina neće ubiti Brick-and-Mortar prodavaonice

Gotovo svakodnevno, susrećem se čudesnim sondiranim člancima s pojedinostima o razlozima zbog kojih su trgovine od opeke i mort bile tako dobre kao mrtve i pokopane. Ti članci imaju dobre točke, ali jasno ne uzimaju u obzir ključni čimbenik o ljudskoj prirodi.

Ljudska priroda je vrlo fizička. To znači da bez obzira na praktičnost mrežne trgovine, uvijek će postojati vremena kad pojedinac preferira hodati u pravu trgovinu i dodir, osjetiti i istražiti predmete za sebe prije nego što kupi. Napravite situaciju u kojoj netko želi kupiti telefon, primjerice. Ima broj telefona koji se gleda i nije siguran koji će se nuli ugasiti. On je prosijavao stvari na niz mogućnosti koje su slično navedene. Pješačenje u fizičku trgovinu i rukovanje ili viđenje za sebe je dobar način za konačan izbor.

Također zaboravljamo slobodno vrijeme i društvene prilike za kupovinu. Ili kupnja prozora. Ponekad hodam u trgovine više kao slobodno vrijeme nego kao posao. Otišavam oči i osjetila u društvu prijatelja. A tko ne zna da je kupovina zabavnija kada se radi kao grupna aktivnost?

Ova cjelokupna e-trgovina podsjeća me na smiješnu prirodu tona aktivnih virtualnih aktivnosti koje svakodnevno idu. Dok ste zauzet sa sekcijom i razmjenom slatkih stvari s tom osobom putem Twittera DM, WhatsApp ili Facebook Chat, pretpostavimo - na kraju dana to je osoba koja ima fizički pristup muškarcu koji uživa u toplini zagrljaja, poljupaca i ostatak šećera. Toliko o virtualnom datiranju ili bilo što drugo što odaberemo da to zovemo. Oni mogu samo nadopuniti, ali nikada neće u potpunosti zamijeniti pravi posao.

Također pročitajte: 4G LTE kompatibilnost: prije nego što kupite taj 4G smartphone

Da; e-commerce će utjecati na trgovine cigle i žbuka, ali nitko ne smije napraviti pogrešku razmišljanja da će se neki događaj u doba e-leda dogoditi da ih pošalje u jurrasovo doba. Ljudska će bića uvijek će trebati fizičke interakcije. To je način na koji jesmo. Dok će se neke trgovine u kutu i prodavaonice zatvoriti, sigurno će postojati dovoljno zahtjeva za održavanje pregršt drugih koji su profitabilni.

Trenutačne trgovine cigle i žbuke mogu se pozicionirati postavljanjem online prisutnosti odakle njihovi korisnici mogu kupovati kada je potrebna praktičnost. Možda će morati pojednostaviti njihovo djelovanje, ali se ne moraju bojati da će se njihove fizičke trgovine izbrisati. Barem, ne svi od njih.

Čak i telekom operatori, koji voze "e" i pokretne trgovinske tokove i dalje moraju otvoriti cigle i žbuke trgovina i kupaca centara. To je odgovor na ljudsku prirodu - potrebu hodanja na mjesto, sjedenje, interakciju i prosijavanje. Ta potreba nikada neće umrijeti.

E-trgovina neće izbrisati fizičke trgovine, isto tako on-line dating neće izbrisati noći u rukama ljubavnika. Na kraju dana, e je samo kompliment za sve što radimo. Nikada neće biti potpuna zamjena.

Preporučeno
Ostavite Komentar