Glavni » general » Zašto se moj telefon zagrijava tijekom upotrebe?

Zašto se moj telefon zagrijava tijekom upotrebe?

general : Zašto se moj telefon zagrijava tijekom upotrebe?

Dolazno pitanje:

Mister_Mobility Jutro gospodine. Molim vas, zašto se moja BB baterija zagrijava? Samo tako. Mogu li nešto poduzeti?

- Pozivi ... (@CollinsUma) 17. veljače 2014


Svi mobilni uređaji stvaraju vrućinu tijekom redovitog korištenja. Ovo je normalan fenomen. Ako ste na duljem telefonskom pozivu ili korištenju mobilnog interneta ili izvršavate niz drugih zadataka, normalno je da se uređaj zagrije. Što je težak zadatak, to je hotter telefon dobiva. Ako se, na primjer, nalazite i na području slabog mrežnog signala, telefon radi puno više posla kako bi vas povezao i tako će se moći zagrijati. Drugi uzrok toplote se puni. Vaš telefon se zagrijava prilično malo kada je priključen na napajanje. Ako ste ga priključili i obavljali teške zadatke poput telefonskog poziva ili korištenja interneta, šanse su da će se temperatura još više povećati.

Spomenuo sam tri ključna čimbenika u gornjem odlomku:

1. teška upotreba
2. loši mrežni signal
3. punjenje baterije

Kombinacija bilo kojeg dva ili sva tri od gore navedenih proizvoda će proizvesti prekomjernu toplinu, au nekim slučajevima i stvarne štete. Uglavnom, postoji malo što možete učiniti o lošem mrežnom signalu, ali ako imate teške stvari za rad na telefonu, dobro je provjeriti ne naplaćuje se istodobno. Vjerujte mi, ne želite da vaš telefon povlači to na vas:

Naposljetku, loša je ideja napustiti svoje uređaje u zaključanom automobilu ili na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Držite ga dalje od izvora topline. Ako učinite sve gore navedeno, ali vaš telefon i dalje vruće, baterija ili nešto drugo u telefonu mogu biti neispravne. Možda ćete morati zamijeniti bateriju ili pregledati telefon u servisnom centru.

Također pročitajte: Virtualne SIM kartice su budućnost, ali vas mogu odvesti natrag u mračnu prošlost
Preporučeno
Ostavite Komentar