Glavni » general » Zašto vodeći telefoni dolaze s malim kapacitetima baterije?

Zašto vodeći telefoni dolaze s malim kapacitetima baterije?

general : Zašto vodeći telefoni dolaze s malim kapacitetima baterije?

Posljednjih godina vlada trend koji je vladao. Jeste li se ikad zapitali zbog čega vodeći telefoni dolaze s malim kapacitetima baterije? Vidite pametni telefon od proizvođača X - punog borca ​​s fantastičnim fotoaparatom, možda dodavanjem postavki dvostrukog fotoaparata. Isti telefon mogao bi imati najbolji Snapdragon čip, plus sjajni polirani metalni dizajn. Zatim čujete kapacitet baterije i stisnite glavu bočno.

Gledajući jeftinije mid-range ili low-end uređaje, neki modeli dolaze s 4000 + mAh kapaciteta. Spuštanje je manja razlučivost zaslona, ​​ili pasivni procesor. Na kraju, ti telefoni nude bolji prikaz na zaslonu od tzv. Flagship telefona.

Ovaj test tvrtke PhoneArena pokazuje srednjim dometima smartphonea koji skrivaju skuplje one za životni vijek baterije. Još jedan test ovime dokazuje da je Lenovo telefon srednjeg dometa kao najbolje vrijeme u pogledu trajanja baterije.

Zašto mala baterija?

To možemo lako ukazati na dizajn. Neki OEM-ovi mogu tvrditi da prostor za veće baterije žrtvuje za tanak profil, a mnoge druge značajke imaju i vodeći telefon. Usprkos tome, još smo vidjeli telefone s teškim akumulatorima koji su ostali vitki.

Jeste li čuli da netko samo šapće: "Ne možete to sve"? Na neki način, to bi moglo biti istinito, jer nema takve stvari kao savršeni telefon. Proizvođači namjerno stavljaju one koji dolaze na svoje proizvode da prodaju. Oni mogu pretpostaviti, grčevito sve u jedan borac će plijeniti tržište za svoje jeftinije uređaje. Velike baterije telefona srednjeg dometa uglavnom su njihova najbolja prodajna točka.

S malom baterijom mnogih vodećih telefona, još uvijek čujemo da dolazi s brzim punjenjem. Mislim da je ovo beskorisno za ovaj scenarij. Brzo punjenje / pražnjenje ciklusa samo će degenerirati bateriju brže. To se, rekao je, još uvijek slijevamo nad glavnim telefonima. Možda svijet ne zanima životni vijek baterije, a mi smo na žalost među onima koji to rade.

Također pročitajte: Telegram zahvaća 100 milijuna korisnika širom svijeta
Preporučeno
Ostavite Komentar