Glavni » general » Zašto Cyanogen OS mora biti partner s afričkim OEM-om

Zašto Cyanogen OS mora biti partner s afričkim OEM-om

general : Zašto Cyanogen OS mora biti partner s afričkim OEM-om

Cyanogen je operativni sustav temeljen na Androidu koji nastoji ponuditi veću otvorenost od onoga što Google trenutno nudi. U početku je ponuđena kao prilagođena ROM, ali je rasla. Oppo N1 CyanogenMod Edition bio je prvi telefon koji je preloadiran Cyanogen OS-om. One Plus One je još jedan smartphone koji koristi OS.

Cyanogen je također najavio da će OS napajati Alcatel HERO 2+, novi 6-inčni prozor koji će također biti dostupan otključan u SAD-u i Kanadi. Dobar potez!

Android ima snažnu bazu u Africi, a tone ljudi koji se bave tehnologijom na kontinentu žude za okusom OS Cyanogen. Uz brzo rastuću populaciju pametnih telefona, afričko tržište je dobro mjesto za otkriće inovatora. Tu je vatreni klub modara i hakera koji rastu oko afričkih mobilnih brandova. Zamislite Cyanogen OS službeno na TECNO-u ili Infinix-u ili bilo kojem drugom koji se pojavio tu i tamo.

Naravno, Cyanogen na brojnim novim indijskim i kineskim markama preporučuje se. To će biti dobar način za guranje novih granica i dobivanje novih osnova u vrlo konkurentnom prostoru smartphonea. Cyanogen treba pogoditi Afriku - i to sada!

Preporučeno
Ostavite Komentar