Glavni » general » Zašto poslovni uređaj ne može imati sjajnu kameru?

Zašto poslovni uređaj ne može imati sjajnu kameru?

general : Zašto poslovni uređaj ne može imati sjajnu kameru?

Godinama su korisnici mobilnih telefona bili prisiljeni odabrati između poslovnih značajki i značajki medija. Primjer: ako želite poslovni smartphone, kupite E7; ako želite multimediju, nabavite N8.

Oprostite mi, ali u stvarnom svijetu, isti onaj koji se od jutra do večeri odijeva odijelo, koji se mijenja u majicu kako bi se večeri družio s prijateljima u večeri.

Zašto ne možemo imati najbolje poslovne i multimedijske sadržaje kombinirane u jednom uređaju? Nakon toga nastavljamo razgovarati o konvergenciji. Pa, uskoro se pridružite!

Iz godine u godinu kad idem na telefonske lova, moram se boriti s tim oznakama. Ali zašto E7 nema kameru s autofokusom i ksenonskom bljeskalicom?

Zašto BlackBerry uređaji također nemaju sjajne kamere? Zašto bismo morali birati između poslovnih i multimedijskih potreba? Treba nam oboje, momci.

QWERTY u odnosu na multimedije?
Bar nekoliko izuzetaka, zašto jednom kada smartphone ima hardversku QWERTY tipkovnicu, kamera mora ispustiti usjek u smislu kvalitete?

Sjećam se vrhunskog fotoaparata Nokia E90 nazad u dan. Bio je to poslovni smartphone s trikovima. Upravo sada koristim E7, a kamera me samo ubila. Nije da je loše. To je tako da je prašina u prahu kamera autofokusa na N8. Nedostatak autofokusa (i Xenon) me ubio.

EDoF? Autofokus Molimo!
Razumijem argument za EDoF, i pomogao sam to objasniti u prošlosti. Ali za glasno plač, je li bilo koji proizvođač tamo, s obzirom da su mnogi izvršni direktori također entuzijasti za fotografiju koji će vrijediti odgovarajuću autofokusnu kameru na svoj poslovni smartphone?

Također pročitajte: RIM, dodajte gumb "Like" na BlackBerry Messenger

Ostavite EDoF na donjim kraju smartphone uređaja, draga. Ljudi koji su spremni potrošiti na premium uređaje mogu raditi s autofokusom.

Otkopati Ditotomiju
Za Nokia, to znači da ćete u svom drugom dolasku (dob WindowsPhonea), molimo vas, molimo vas, obrišite te dvije odjele (serije N i E) i dajte nam samo vrhunske telefone.

Dok smo na njemu, dečki u RIM-u trebate sjesti i staviti ljubav kamere u svoje uređaje BlackBerry. Stavite nešto u svoju igru, draga.

Sony Ericsson čini se da je dobio poruku. Njihovi pametni telefoni (čak i oni s hardverskim tipkovnicama) obično imaju dobar fotoaparat s automatskim fokusom. Sjećam se Xperia Mini Pro s ljubavlju.

Samsung plesa oko njega malo (zamislite fotoaparat Galaxy S bez ikakve bljeskalice, ispričavam se, ali sretno ispravljen Galaxy S II). I dok još uvijek imam paru za puhanje, što je s tim plastičnim kućištima za vaš premium telefon / Reci što? Molim te, molim te, stavite nekakvu klasu u slučajeve! Ako ću potrošiti toliko na svoje vrhunske uređaje, ne želim plastiku.

HTC ... jeste li rekli HTC? S zvučnicima zvučnika i podvlakom, HTC ima dug put ići s multimedijskim sadržajima. Sljedeći!

Apple ima samo jedan asortiman proizvoda i mudro ne igra dihotomijsku karticu. Možda je to jedna od jedinstvenih prodajnih mjesta iPhonea (osim svojih očitih kvaliteta) - kada kupite iPhone, kupite uređaj koji dobro služi za rad i igru?

Gotovo svaki proizvođač vani, ovdje je moj savjet - uklonite dihotomiju između poslovnih i multimedijskih uređaja.

Također pročitajte: Još jedno izvješće - iPhone ima 3 puta tržišno tržište Android u SAD-u

PS: Ako postoji neki genija koji može kirurški izvaditi kameru u N8 i integrirati ga u E7, voljan sam platiti. Holla!

Preporučeno
Ostavite Komentar