Glavni » general » Zašto BlackBerry Q5 ukrade

Zašto BlackBerry Q5 ukrade

general : Zašto BlackBerry Q5 ukrade

Vjerojatno ste plakali plavim ubojstvom kada su BlackBerry Z10 i Q10 pokrenuti s oznakama cijena više od N100.000. Sada je ulazak na razini Q5 i ako ste se držali za ovu "jeftiniju" alternativu, mogu te uzbuđeno objaviti da je po cijeni od samo N93, 000, to je ukrasti i svatko bi trebao skrenuti na kupnju jedan. Revolucionarni uređaj već je pokrenut u Velikoj Britaniji, Južnoj Africi i Njemačkoj. Nalazi se u Nigeriji.

Znam da ste vjerojatno osvijetljeni i spremni da mi pljuju otrov. Držite jezik, kobra, sjednite i dopustite mi da vas odvesti na obilazak najrevolucioniranijih najpopularnijih smartphone na svijetu.

Prvo, tamo nema toliko mnogo pametnih telefona s QWERTY tipkovnicom hardvera. Nemojte zanemariti sitni zaslon. QWERTY je sada zlato. Jednostavan. Naravno, također znate da nema drugih pametnih telefona u tom rasponu cijena koji se pohvaljuju vrhunskim 3-inčnim zaslonom s noćnim vidom i x-ray sposobnostima. Postoji interna memorija od 80 GB, a omot bez presedana 4GHz hektalnog procesora i 4GHz RAM-a. Možda se pitate što je za to potrebno. Prošetajte sa mnom dok pregledavamo ovaj vrhunski uređaj.

U kombinaciji je nevjerojatna 50 ultrapixel (no ne-megapikselna) kamera koja vam omogućuje snimanje nevjerojatnih fotografija zvijezda i kometa, čak i na najsuvremenijim noćima. U načinu rada makro, fotoaparat je također sposoban za mikroskopske snimke. Na primjer, snimite makro metak na stražnjoj strani ruke, a bakterije možete izraditi u rezultirajućoj slici. Umnožavanje je ono što je BlackBerry Q5.

Također pročitajte: Pregled "IWO" kineske banke Power [Olusunmade Doyin]

Što s porukama? BBM aplikacija Q5 je prva takva vrsta na planeti. Prilikom unosa poruke, možete ga poslati bilo kojem drugom IM klijentu na planeti - WhatsApp, ICQ, Skype, Viber i još mnogo toga. To je univerzalni klijent za chat. Ovo je aplikacija za razmjenu trenutačnih poruka s kojom ste sanjali. Imajte na umu da se vaš IM može poslati i kao e-pošta. Također, ako vaš kontakt ima kompatibilan telefon, možete komunicirati putem holografskih projekcija. Jeste li vidjeli takve stvari u Star Wars i Star Trek? Točno. Budućnost je ovdje.

Nadolazeće ažuriranje softvera BlackBerry 10.5 na Q5 će dodati mogućnosti teleportiranja na ovaj nevjerojatan uređaj. Tko treba izlete na zrakoplove koji padaju iz neba ili putovanjima na putu koji završavaju u gusjenicama kada postoji Q5? S ugrađenim poboljšanim GPS sposobnostima, sve što trebate učiniti jest bušiti u koordinatama vašeg odredišta, a vi ste u trenucima. Tko treba karte? Uzmite to, Google, Nokia i Apple! Ovo je prvi svjetski smartphone za treći svijet. Mobilni telefon privlači prijevoz u velikom stilu.

Ja se usuđujem da BlackBerry Q5 ima mnogo više vrijednosti od cijene koju nosi na visokoj ulici. Ovo je telefon za prodaju vašeg automobila (ili motocikla) ​​za kupnju. Ako još uvijek ne vidite zašto je N93.000 koji BlackBerry traži za Q5 vrijedi, ti si neprijatelj napretka, idiot i zaslužujete da budete protjerani u svijet. Ako morate pljačkati banku, to je telefon s kojim želite vidjeti.

Također pročitajte: Pro protiv zvijeri: Zero 4 Plus prema Phantom 6 Plus
Preporučeno
Ostavite Komentar