Glavni » general » Zašto WindowsPhone pametni telefoni ne prodaju?

Zašto WindowsPhone pametni telefoni ne prodaju?

general : Zašto WindowsPhone pametni telefoni ne prodaju?

Prvi skup WindowsPhone smartphone-a pogodio je tržište u listopadu 2010. Bez obzira na to što je spalio više od 5 proizvođača, ova platforma očito ne prodaje u stablima na tržištu.

Čini se da nedostatak prodaje informira Microsoftovu energiju u udvaranju tvrtke Nokia da preuzme WindowsPhone kao primarnu platformu za pametne telefone. Redmondov gigant ne može se nadati da bi s proizvođačem poput Nokije guranje WindowsPhonea platforma bila svjetlija šansa za uspjeh. Taj zaključak valjan je i može se nadati samo da se vrati sjajni rezultati.

Imam u vlasništvu dva WindowsPhone uređaja i mogu reći svakome tko se brine za slušanje da OS ima čisto i elegantno korisničko sučelje. Iako je njegov početni skup značajki bio ograničen, jer nije imao puno funkcionalnosti koje se uzimaju zdravo za gotovo na drugim platformama, WindowsPhone je vidio dodatne značajke koje su mu dodane.

Prvo ažuriranje, pod nazivom NoDo, dodalo je funkcionalnost kopiranja i lijepljenja na cijelom sustavu, među ostalim poboljšanjima, OS-u

Sljedeća iteracija pod nazivom Mango doslovno pretvara operativni sustav u lige Android i iOS u smislu funkcionalnosti, donosi višestruko zadatke i nekoliko drugih značajnih poboljšanja u tablici. Mango je prijavljen kao spreman i već je dostavljen proizvođačima, tako da možemo očekivati ​​ažuriranja postojećih uređaja, kao i novi skup uređaja.

Čini se da WindowsPhone ima sve predmete velikog proizvoda - korisničko sučelje prilagođeno korisniku, brz ažuriranja s dodatnim značajkama i iza nje galaktika proizvođača hardvera. Zašto se do sada nije uspjela uhvatiti na tržištu?

Također pročitajte: Nokia 215 dobiva online za samo 30 dolara
Preporučeno
Ostavite Komentar