Glavni » general » Tko ovdje nije umoran od glasina za Microsoft Surface telefon?

Tko ovdje nije umoran od glasina za Microsoft Surface telefon?

general : Tko ovdje nije umoran od glasina za Microsoft Surface telefon?

Glasine telefona tvrtke Microsoft Surface plutaju od vječnosti. Stvar je, nitko nema zauvijek. Osobno sam umoran od svih tih glasina koje Microsoft priprema sveobuhvatni Surface telefon.

Microsoft je najavio Windows 10 Mobile, navodeći sve nove značajke. Imat će univerzalne Windows aplikacije. To će poslužiti kao smartphone i PC. To su uzbudljivi izgledi. Ali pogodite što? Trebalo je zauvijek stići.

U svijetu pametnih telefona, 6 mjeseci je dob. Godina je vječnost. Svijet se brzo kreće. I svijet se preselio dok je Microsoft pripremio Windows 10 Mobile. Ovom brzinom, Surface telefon može se zvati i T-Rex telefonom do trenutka kada stigne. Ovo traje predugo.

Ako Microsoft želi stvoriti Surface telefon, trebali bi joj to učiniti jučer. Nemojte se trzati. Ili do trenutka kada stigne, opet će biti zastarjelo. Ali to se možda nadaju previše. Ako postoji nešto što je Microsoft postao sinonim, kasni. Sve dolazi kasno.

Dosta sa glasinom za Microsoft Surface telefon!

Stvarno sam umoran od svih glasina o kojima se plutaju, nasmijavajući se s navodima pojedinosti o telefonu tvrtke Microsoft Surface. Može li Microsoft staviti vražji telefon vani već ?! Tko glasine don epp?

Preporučeno
Ostavite Komentar