Glavni » general » Koji OS smartphone je najviše korisnik prijazan?

Koji OS smartphone je najviše korisnik prijazan?

general : Koji OS smartphone je najviše korisnik prijazan?

U mojoj liniji posla, jedno od pitanja koja najviše tražim je "Koji je najbolji smartphone vani sada?" Drugi je nešto poput ovoga:

Nakon što ste koristili Windows, Android i iOS, koji biste OS reći da je najbolji ili većina korisnika prijateljski?

Moj odgovor uvijek je utemeljen na činjenici da različiti ljudi imaju različite potrebe. Kao takav, ne postoji jedan uređaj koji je najbolji za svakoga. Na isti način, ne postoji jedan OS koji je najbolji ili najsposobniji za svakoga.

Upotrijebio sam svaki pametni telefon tamo do datuma na stotine telefona. Osobno smatram da je Windows Phone, BlackBerry 10 i Android jednostavan za korištenje. iOS me frustrira. U međuvremenu, poznajem ljude koji žive i zaklinju iOS i ne mogu podnijeti Android. Uvijek se svodi na osobnu sklonost. Nemoj dopustiti da vas većina želi gurati. Možda samo saznate da ono što radi za njih nije ono što radi za vas.

Ono što ću reći svima koji postavljaju gore navedeno pitanje je ovo: ako je moguće, isprobajte svaki od operativnih sustava. Upotrijebite ih malo i pogledajte koja će se pojavljivanja pojaviti. Na taj način, možete odlučiti koje ćete pronaći najkorisnije. Želim vam dobro na vašem mobilnom putovanju.

Preporučeno
Ostavite Komentar