Glavni » general » Koji mobilni preglednik upotrebljavate?

Koji mobilni preglednik upotrebljavate?

general : Koji mobilni preglednik upotrebljavate?

Pregledavanje weba među pet najboljih aktivnosti koje provodim na mobilnom uređaju. Zbog toga je moj izbor web preglednika vrlo važan, da pregledavam povremene ili ozbiljne svrhe.

Trenutačno upotrebljavam telefon koji pokreće Android 2.3.6 (Gingerbread). Imam nekoliko preglednika instaliranih na njemu. Oni uključuju Opera Mini, Opera mobile, Dolphin preglednik i UC Mobile.

Preglednik koji trenutno koristim kao zadani je preglednik Dolphin mobilnog preglednika. To je zbog svih dodataka koji su dostupni za njega. Primjeri uključuju: Spremi u PDF i Google Prevoditelj.

Značajka ubojice za mene je da za razliku od Opera Mini gdje spremljene stranice nisu dostupne bilo kojoj drugoj aplikaciji, ja sam u mogućnosti samo spremiti stranicu kao PDF na Dolphin pregledniku.

Upotrebljavam Opera Mini kao svoj drugi preglednik zbog značajke kompresije podataka, osobito ako dostupna internetska usluga nije tako brzo. Povremeno koristim i UC Mobile kada želim preuzeti nešto na svom pregledniku jer je njegov upravitelj preuzimanja još jedan od najboljih na mobilnim telefonima.

Bez obzira na mobilni operacijski sustav koji radi vaš telefon, koji vam najbolji mobilni preglednik i zašto? Ako je moguće, objavite svoj komentar na ovaj članak iz željenog mobilnog preglednika po izboru kako bismo mogli snimiti neku vrstu ankete.

Preporučeno
Ostavite Komentar