Glavni » general » Koji je vaš omiljeni mobilni preglednik i zašto?

Koji je vaš omiljeni mobilni preglednik i zašto?

general : Koji je vaš omiljeni mobilni preglednik i zašto?

Većina nas ovdje, ako ne i svi mi koristimo pametne telefone. Glavna upotreba pametnog telefona je pregledavanje interneta i pristup našim omiljenim web stranicama u pokretu. Postoje tisuće preglednika koji su dostupni u našim trgovinama aplikacija, ali koji su vam (i) najistaknutiji. Ispod je popis mojih najdražih preglednika i zašto ih upotrebljavam - po redoslijedu prijedloga

Opera Mini: Ovo je bilo moje prvo putovanje u preglednik svaki dan bilo kada. U stvari, od prvog dana saznala sam što je preglednik, sve je to bio Opera Mini. Polazeći od Nokia serije 40, do Symbian na Blackberry, na Android i Windows Phone. Uvijek sam imao instaliranu Opera Mini. Zašto? vi svibanj pitati. Zbog nje je lijepo prikazivanje stranica. Čitanje dugih epistela preko weba oduvijek je bilo dobro za Opera Mini. Drugo, ne troši toliko podataka.

UC Browser: otkad otkrio UC Browser. To je bio moja pozivna stanica kad god je potrebno za download. Pogotovo kada je datoteka u pitanju velika ili važna. Preuzimanje ove aplikacije izvrsno je i proteže se na svim platformama. Zajedno s značajkom UC Cloud koja je prije nekog vremena pregledana na Mobilityarena.com, UC Browser je moj drugi omiljeni preglednik.

Preglednik AOSP / Google Chrome: ovo je zadani preglednik koji dolazi s Android uređajima. Ovdje prikazana stranica je lijepa. Uglavnom zato što nije toliko skriveno kao što vidi na operacijskom Mini-u. U nekim trenucima na kojima se stranice pojavljuju iskrivljene na operacijskom programu Mini Mini, oni se bolje prikazuju na Chromeu. Moje nelagodu s Chromeom jest njegova unutarnja memorija, RAM i podatkovne hugging. (Napominjemo da je AOSP preglednik zadani preglednik koji dolazi s mnogim Android uređajima. To je baza s koje je Google Chrome razvijen.)

Također pročitajte: Kineski konzorcij kupuje Opera preglednik ... ali ima još

Gore su moje omiljene mobilne preglednike. Koji su tvoji? Obavezno nam recite zašto ih volite u odjeljku za komentare. Živjeli.

Preporučeno
Ostavite Komentar