Суроватъчен протеин от RPS Nutrition

Whey Protein Sports Nutrition е суроватъчен протеин, произведен от Russian Performance Standart Nutrition. Продуктът е предназначен за употреба с цел натрупване на мускулна маса и повишаване на представянето на спортиста в тренировките. Основното предимство на комплекса е, че той е произведен от руски производител и има достъпна цена. Това е доста голямо предимство за суроватъчния протеин. Производителят уверява, че местоположението не влияе по никакъв начин на качеството на продукта, тъй като повечето компоненти се внасят от чужбина.

Комплексът се предлага на базата на изолат и концентрат на суроватъчен протеин. Съдържа минимално количество въглехидрати и мазнини. Тази функция на продукта ви позволява да го вземете не само за изграждане на мускули, но и по време на периода на сушене. Последното ви позволява да запазите мускулите по време на интензивни тренировки, тоест да избегнете отрицателното въздействие върху добрата физическа форма, характерно за всяко отслабване.

Протеинът има следните положителни ефекти върху организма:

  • ускорява растежа на мускулната тъкан и увеличава показателите за сила;
  • инхибира катаболните процеси и подобрява качеството на възстановяване след тренировка;
  • увеличава издръжливостта и производителността по време на интензивни тренировки.

Това дава на спортната добавка всички необходими качества, които са необходими за трениране на спортисти.

структура

Една порция добавка е 30 грама, чиято енергийна стойност е 108 калории. От тях спортистът получава:

  • протеин - от 21 до 23 g;
  • въглехидрати и мазнини - по 1, 5 г всяка.

Разликата в количеството протеин се дължи на вкуса. Заедно с BZHU комплексът съдържа багрила, аромати от естествен и изкуствен произход, подсладители.

Как да приемате суроватъчен протеин от RPS

Специалистите на производителя съветват да се приема суроватъчен протеин от един до три пъти на ден. Всичко зависи от индивидуалните протеинови нужди на спортиста. За да приготвите една порция коктейл, 30 грама от веществото се разрежда в мляко или вода, обезмаслено (500-600 мл). Най-добре е да консумирате протеинов комплекс сутрин, един час преди тренировка или веднага след това. В дни, свободни от физически натоварвания, той се пие сутрин или между храненията.

За да получите максимална полза или да засилите ефекта на добавката, тя се приема заедно с други добавки. Най-успешната е съвместната употреба с BCAA или монохидрат. Диетолозите, които са специализирани в спортното хранене, препоръчват да се пие комплексът заедно с аминокиселини на същия производител, тоест RSP.

Приемът на суроватъчен протеин не изисква прекъсвания или колоездене. Добавката е абсолютно безопасна за човешкото здраве. Не се наблюдават нежелани странични ефекти. В някои случаи се появяват храносмилателни проблеми.

Отзиви

В онлайн магазините за спортно хранене и в различни форуми, посветени на културизма, можете да намерите много отзиви за протеиновия комплекс на руския производител. Повечето отбелязват, че той е най-добрият сред местните колеги. Те отбелязват високо качество на достъпна цена, както и разнообразие от вкусове.

Суроватъчният протеин се прави с вкус на ягоди, мокакино, неутрален, двоен шоколад, ванилия, диви плодове. Сред рецензиите на практика няма такива, в които биха писали за нелюбов вкус. Оплакванията за гадостта на определен вариант са доста редки, но най-вече спортистите харесват ягоди и Мокачино.