Whey 100 от Trec Nutrition

Спортно хранене Whey 100, произведено от полската компания Trec Nutrition, е чиста концентрация на суроватъчен протеин. Добавката е много популярна сред спортистите поради високото европейско качество, което отговаря на всички съществуващи стандарти, отличен вкус, най-висока ефективност, както и достъпна цена. Суроватъчният протеин е предназначен за натрупване на чиста мускулна маса и се използва от много спортисти по време на периоди на сушене. Пие се за намаляване на вредното въздействие на катаболните процеси върху мускулните влакна.

съдържание

 • 1 Ефект от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате суроватка 100 от Trec Nutrition
 • 4 отзива

Ефект от приема

Чистият прием на суроватъчен протеин на Trec Nutrition позволява на спортистите да изпитат следните предимства:

 • увеличаване на постната мускулна маса и увеличаване на силата по време на интензивни тренировки;
 • потискане на катаболните и подобряване на качеството на възстановителните процеси;
 • увеличаване на показателите за издръжливост, което влияе положително на производителността във всеки урок;
 • подобряване на мускулния релеф.

Спортната добавка е еднакво подходяща както за жени, така и за мъже. Серумният чист протеин е чудесен за всеки тип тренировки. Няма ограничения.

структура

Една порция добавка е 30 грама, която съдържа 95 калории. Това количество спортно хранене съдържа:

 • протеин - 21, 6 g;
 • въглехидрати - 1, 7 g;
 • мазнини - 0, 2 g.

Протеинът включва изкуствени и естествени аромати, както и различни оцветители с подсладители. Количеството въглехидрати и мазнини в добавката е минимално и следователно приемът на суроватъчен протеин няма да доведе до набор от подкожни мазнини.

Как да приемате Trey Nutrition Whey 100

Производителят препоръчва да пиете добавката от един до три пъти на ден. Всичко зависи от индивидуалните протеинови нужди. За да получите една порция, 30 g от веществото се разреждат в 200-300 ml обезмаслено мляко или вода. Оптималното време за прием на протеин се счита сутрин. В тренировъчните дни е най-добре да пиете добавката един час преди началото и веднага след занятието. През останалото време следващите две порции се приемат между отделни хранения.

За да повишите ефективността на консумацията на протеинов комплекс, той се комбинира с други добавки. Опитните спортисти обикновено пият чист суроватъчен протеин с креатин монохидрат. Това ви позволява да постигнете максимална мускулна печалба чрез повишена сила.

Специалистите на производителя препоръчват да приемате добавката със следното спортно хранене:

 • с аминокиселинния комплекс BCAA G-Force за ускоряване на процесите на възстановяване и потискане на катаболните процеси;
 • с витаминно-минералната добавка MultiPack за подобряване здравето на ставите и връзките, както и за укрепване на защитните функции на тялото.

Комплексът няма странични ефекти. Абсолютно безопасен е, но в някои случаи поради индивидуална непоносимост към активното вещество могат да се наблюдават проблеми с храносмилането. Разрешено е да приемате добавката непрекъснато, без прекъсвания или колоездене.

Отзиви

В популярните онлайн магазини и на тематични форуми спортистите, приемащи този концентрат на суроватъчен протеин, оставят предимно положителни отзиви. Спортистите високо оценяват достъпността, ефективността и отсъствието на отрицателни ефекти при приема на добавката. Не по-малко внимание се обръща на ароматичните вариации. Произвежда се протеинов комплекс с вкус на шоколад, череша, ванилия, само шоколад, бисквитки и ягоди. Най-популярни са първите два варианта.