Glavni » general » Kada Vaša MiFi baterija ide na jug

Kada Vaša MiFi baterija ide na jug

general : Kada Vaša MiFi baterija ide na jug

Posjedujem uređaj Mira Huawei E5830S - jedan od onih gadgeta s kojima možete stvoriti WiFi hotspot za do 5 uređaja za povezivanje s internetom. To je jedinica s oznakom MTN koja sam otključala neko vrijeme i sada koristim Glo SIM karticom u njemu. Da; razgovarati o nevjernosti. U svakom slučaju, ovaj gadget mi je bitan i do sada je učinio prilično dobar posao.

Evo problema: počinjem primjećivati ​​značajnu amortizaciju u trajanju baterije. Ponekad, čini se da se ne naplaćuje kada je u upotrebi i priključen na napajanje. Činjenica da je uključena dok je aktivna čini se da je živi, ​​ali čini se da više ne naplaćuje. Ako ga isključim i uključim u utičnicu, naplaćuje se sasvim u redu. Ovi simptomi mi govore da je baterija u njegovu smrtonosnom trbuhu. Došao sam u vlasništvo ovog MiFi-ja u novoj državi u listopadu 2011., pa gledamo jednu i pol godina službe. Nije loše.

Srećom, baterija se može ukloniti. Pitanje je: gdje se zamjenjuje kupnja? Imate li MiFi? Što ćete učiniti kada se baterija istroši? Postoje li trgovci koji prodaju MiFi baterije kako bi mogli dobiti zamjensku bateriju ili počnete s proračunom za zamjenu?

Preporučeno
Ostavite Komentar