Glavni » general » Kada vaš Echo bilježi privatni razgovor i dijeli s drugima

Kada vaš Echo bilježi privatni razgovor i dijeli s drugima

general : Kada vaš Echo bilježi privatni razgovor i dijeli s drugima

Scary stvari se događaju svaki sada i onda. Kao kad je zabilježila obiteljska Amazonka i zatim poslala privatni razgovor nekome u njihove kontakte. Srećom, u razgovoru nije bilo ništa osjetljivo. Ali, možete zamisliti koliko je još gore.

Ovdje je izvadak iz izvještaja o vijestima lokalne televizijske postaje KIRO 7, Portland, Oregon:

Svaka soba u njezinoj obiteljskoj kući bila je povezana s uređajima Amazon kako bi kontrolirala svoju kuću, svjetla i sigurnosni sustav.

Ali Danielle je rekla prije dva tjedna da se njihova ljubav prema Alexi promijenila alarmantnim telefonskim pozivom. "Osoba na drugoj liniji rekla je da" odspojite svoje Alexa uređaje upravo sada ", rekla je. "" Srušeni ste. ""

Ta je osoba bila jedan od zaposlenika njezinog supruga, poziv iz Seattlea.

"Svi smo ih odspojili i on nam je rekao da je primio audio zapise snimaka iz naše kuće", rekla je. "Isprva, moj muž je bio, " ne, nisi učinio! " I (primatelj poruke) rekao je: "Ti si sjedio tamo razgovarajući o drvenim podovima." I rekli smo, 'oh gosh, stvarno si nas čuo.' "

Danielle je slušala razgovor kad ju je poslao natrag, a ona nije mogla vjerovati da je netko čuo čak 176 milja.

"Osjećao sam se napao", rekla je. "Potpuna privrženost privatnosti. Odmah sam rekla: "Nikada ne spavam taj uređaj, jer ga ne mogu pouzdati."

OMG! To je sigurno izrugivalo tu obitelj.

Osobno, vidim ovaj scenarij gdje uvijek imamo uređaje za slušanje svih vremena oko nas, vrlo zastrašujuće.

Također pročitajte: Iron Man skica / slika na Samsung Galaxy Note Pro

Oh; Znam što proizvođači kažu - da ti uređaji ne slušaju uvijek, već počnu slušati nakon poticajne riječi. Ako vjerujete u to, vjerujete u sve.

Je li Amazon odgovorila na ovo pitanje? Da; oni su poslali objašnjenje Recodeu:

Echo se probudio zbog riječi u pozadinskom razgovoru koji je zvučao poput "Alexa". Zatim se sljedeći razgovor čuo kao zahtjev za "slanje poruka". U toj točki, Alexa je glasno rekao: "Kome?" U tom trenutku, pozadinski razgovor je tumačen kao ime na popisu kontakata kupaca. Alexa je onda naglas pitao: "[ime kontakta], točno?" Alexa je onda tumačio pozadinski razgovor kao "pravo". Malo je vjerojatno kako je ovaj niz događaja, procjenjujemo mogućnosti da ovaj slučaj bude još manje vjerojatno. "

Dobro Dobro dobro. To je bilo lako. Drugim riječima, ovaj slučajan slučaj "prisluškivanja" i kršenja privatnosti mogu se dogoditi bilo kome.

Ovo nije samo o Amazonu Echo i Alexu. Svaki uređaj s tim sposobnostima izgrađen je sumnjiv. To uključuje sve uređaje na kojima se pokreće Google pomoćnik - Google početna stranica, Android tablete i pametni telefoni. A za ljubitelje Apple, postoji Siri.

Ako sluša, može vas tako nasumično naslagati na leđima, a kada se to dogodi, zajednički razgovor može biti puno povjerljiviji i primatelj, manje dobrostiv.

Idite na izvor vijesti kako biste pročitali cijelu priču.

Preporučeno
Ostavite Komentar