Glavni » general » Kada idete kupovati za 3G telefon

Kada idete kupovati za 3G telefon

general : Kada idete kupovati za 3G telefon

Danas svi žele 3G telefon. U redu, ne svi. Poznajem brojne ljude koji ne daju piletinu za takve stvari kao što su 3G, 3.5G, et al.

Ako i kada idete kupovati za 3G telefon, molimo Vas da imate na umu da neki 3G telefoni neće raditi s našim 3G mrežama ovdje u Nigeriji.

Stvarno je jednostavna: Amerikanci imaju svoje 3G frekvencijske pojaseve - HSDPA 850/1900, razlikuju se od onoga što Europa i ostatak svijeta obično koriste - HSDPA 2100 MHz.

Tužan (i nevjeran) dio je da neki uvoznici donose američke tipove 3G telefone, one navedene kao HSDPA 850 / 1900. Oni neće raditi s našim 3G mrežama.

Hrpa rogues ili ignoramuses (ovisno o kojoj kategoriji pogrešan trgovac na malo može pasti ispod) koji prodaju te uređaje će vas pokušati uvjeriti da ove specifikacije ne znače ništa. Nemojte ih predavati, inače ćete se naći zaglavljeni s 3G telefonom koji se ovdje ne može povezati s 3G mrežom.

Ako niste u puno tehničkih žargona, dopustite mi da vam pomognem slomiti za vas.

Ako zaboravite na nešto drugo, sjetite se ovoga - ako ne kaže HSDPA 2100, UMTS 2100 ili WCDMA 2100 na prodajnom sandučiću, nije ovdje upotrebljiv.

HSDPA, UMTS i WCDMA svi se odnose na usluge temeljene na 3G, stoga nemojte dopustiti tim akronimima da vas bacaju. Jednostavno pazite na sliku 2100 .

Opet, ako telefon nije naveden kao 2100, nije ovdje upotrebljiv. Ponovite nakon mene, " 2100 je broj ". Da; Osjećam se kao učitelj osnovne škole.

Također pročitajte: Krenite s Samsung Galaxy Note 5
Preporučeno
Ostavite Komentar