Glavni » general » Kada će tehnologija odgovarati čarobnjaštvu?

Kada će tehnologija odgovarati čarobnjaštvu?

general : Kada će tehnologija odgovarati čarobnjaštvu?

Izvan izmišljenih djela, nisam ljubitelj čarobnjaštva, ali stvarno, stvarno trebam da se tehnologija brže razvija i bude prava utakmica za čarobnjaštvo.

Ako ste tražili objekt koji nedostaje i otišao u čarobnjaka, izaći će mistična lopta, čarobni štapić ili oduševljeni ogledalo, a vaša će nedostajana stavka odmah biti locirana. Jednostavan. Pa, možda nije sasvim jednostavno. Možda će vam trebati zub jednorog, ili kosa sa stražnje strane dinosaura, ili nešto od onoga što je za čaranje da radi. Ali bar ludi zahtjevi, čarobnjaštvo djela.

Vidjevši kako nisam ljubitelj čarobnjaštva, zašto ne izgledati za tehnologiju? Moram moći pokrenuti Google pretraživanje kako bih pronašao nestalu ručni sat. Ili zamolite Siri da pronađe gdje je moja nestalna moćna banka. Ili pitajte OVO Karte ako, kada i gdje će biti nesreće na mojoj ruti na tom putu izvan grada. Zamislite da trudnica traži Siri za spol njezine bebe bez potrebe za obaveznim skeniranjem.

Da! Magija. Vračanje. To je ideja. Iskreno, život će biti puno bolji ako i kada tehnologija uhvatiti s hocus pocus. Možda jednoga dana, moći ćemo vidjeti budućnost, teleportirati i provesti cijeli niz cool stvari - sve to putem tehnologije. Sada, međutim, samo moram biti u mogućnosti pronaći moje nestale predmete. To će biti dovoljno dobar početak. Pretraga bi tada bila vrijedna vremena. Potpuno.

Preporučeno
Ostavite Komentar