Glavni » general » Kada se susretnu dva veterana - Web4Africa stječe Alireta Webhosting

Kada se susretnu dva veterana - Web4Africa stječe Alireta Webhosting

general : Kada se susretnu dva veterana - Web4Africa stječe Alireta Webhosting


Web4Africa doo, vodeća web hosting tvrtka u Zapadnoj Africi, stekla je usluge web hostinga i imena domena tvrtke Alireta Nigeria Limited s učinkom od 1. svibnja 2011. godine.

Osnovan u ožujku 2003. pod imenom DomainStandard.net, Alireta je prekršila nove osnove nudeći online sustav narudžbe i registracije domene i usluge web hostinga stanovnicima Nigerije po cijenama koje su bile znatno niže od onoga što se u to doba moglo dobiti u Nigeriji. Operacija je stalno od prvih deset nigerijskih web hostova od početka, a u svibnju je ponovno zabilježena za Aliretu.

Web4Africa je stekla 559 aktivnih klijenata koji su imali 458 naziva domena, 295 zajedničkih hosting računa i 19 računa reseller hostinga. Uz malo preklapanja, očekuje se da će akvizicija povećati portfelj domene Web4Africa na više od 13.600 aktivnih klijenata, preko 8.100 naziva domena, preko 1.500 zajedničkih hosting računa i 169 računa za prodavače.

Akvizicija izlaže Aliretu korisnicima na preko 70 međunarodnih proširenja domena, po nižim cijenama, fleksibilnijim web hosting planovima kao što su Windows / ASP.NET hosting, kao i 7 online metoda plaćanja, uključujući metodu koja prihvaća nigerijske debitne kartice kao što su Interswitch Verve i GTB Naira MasterCard.

Yomi Adegboye, osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Alireta rekao je o prodaji webhosting i domene usluge tvrtke:

"Alireta i Web4Africa su dva od najdužih webhostova u zapadnoj Africi. Imamo i dugu povijest partnerstva, a uvjereni smo da su i računi klijenata Alirete i moji osobni i poslovni računi najbolji na kontinentu. Ovaj prijenos Aliretine web hosting usluge i domene Web4Africa će vidjeti da naši klijenti uživaju još bolju podršku svjetske klase i niže cijene. U međuvremenu, tvrtka Alireta Nigeria Limited nastavit će pružati izvrsne usluge web dizajna za koje smo poznati na novoj domeni, www.anl.com.ng "

"No, moj primarni fokus od sada će biti u potrazi više uzbudljivih mogućnosti u sektoru mobilnih i telekomunikacija kao konzultant, govornik, i kao urednik Mobility Nigerija."

Oluniyi Ajao, osnivač i direktor tvrtke Web4Africa Ltd, rekao je:

"Imamo solidne planove za 2011. godinu da će, kada se izvršimo, pomaknuti dalje na ljestvama na međunarodnim domenama i tržištu web hostinga. Ova akvizicija nas približava našim planovima. "

Web4Africa je osnovana 2002. godine, a ta akvizicija još više konsolidira svoju poziciju kao web-hosting div u zapadnoj afričkoj podregiji. Web4Africa cilja globalno tržište putem www.web4africa.net i cilja na nigerijsko tržište putem www.web4africa.com.ng.

Čitajte i: Chrome za Android je sasvim smeće u usporedbi s programom Internet Explorer za Windows Phone
Preporučeno
Ostavite Komentar