Glavni » general » Kada je Mo upoznao Dame Valute

Kada je Mo upoznao Dame Valute

general : Kada je Mo upoznao Dame Valute

Na Twitteru, Dame Valuta je moja jedina žena. Nema natjecanja. Sva bočna pilića propisno su priznata. U stvarnom životu, ipak, oženjen je tom lijepom osobom Nickom. Dame, Nick i ja imamo razumijevanje: Nick se ne zabrlja sa našim Twitter statusom, a ja se ne trese sa statusom mesa i krvi. Dama dobiva jesti kolač i ima ga. Svi su sretni. Nadam se. Suprotno onome što mnogi koji slijede moju Twitter Line mogu misliti, kao u ljubavi kao i Dama i ja, nismo se nikada sreli osobno. Zaboravi to. Nikad nismo postavili oči jedni na druge osim zumiranja jednih drugih slika zaslona i slinjenja. Oboje moramo dobiti život; pravo? Čujem te.

Pa, danas, po prvi put, upoznao sam Cheri Coco. Errr, vrsta sha. Evo što se dogodilo. Zaspala sam od umora prije nekoliko sati. Tijekom tog sjaja imala sam živopisan san. Vozio sam se kući s mješavinom obitelji / prijatelja u automobilu. Znaš kako mogu biti snovi. Netko je bio pritisnut i potreban da ide, pa sam se prebacio u objekt kako bi se brinula za njezino poslovanje. Dok sam čekao u automobilu, osjetio sam potrebu ići, pa sam izašao iz auta i krenuo prema zgradi. Gle, i gle, druženje s još nekolicinom bilo je Dame i Nick! Prvo sam vidio Dame i odmah je prepoznao. Što očekuješ? Ta figura i te oštre oči njezine su nepogrešive. Ako se moja kćer treba vjerovati, Dame i ja imamo slične oči. Moja kćer ih naziva "zmijskim očima". Jedna cura djevojka koja me naziva svojom aristom odnosi se na oči poput "Oju come-and-do" (doslovno "oči koje zavode"). Ja ću biti milostiv prema njoj i ne odbaciti njeno ime. Zanimljivo je, moja žena se slaže oko "Oju come-and-do" stvar. Uzdah.

Također pročitajte: Jeste li programer? Pridružite se natječaju za razvoj aplikacija na mobilnoj zapadnoj Africi

U svakom slučaju, Dame je podigla pogled, vidjela me i povukla knjigu preko lica u jednom brzom koraku! Nije važno da se knjiga pojavila niotkuda. Uostalom, to je san. Zašto je to učinila? Jesu li moji "dođi i radije" oči nadvladali i morala se ponašati u prisustvu Nicka? Molim te, pomozi mi da je pitam. U svakom slučaju, Nick je stajao u blizini. Kao što je potrebno od Affiliate član udruženja polyandrous ljudi kada je u nazočnosti "njegov Fellow", prvi sam pozdravio kao što sam krenuo na svoj put. Okrenuo se, vidio me, probio se u široki osmijeh i počeo se približavati. Neugodno je da sam se ovdje suočila s "vlasnikom", nisam htio biti previše naprijed, pa sam odgodio i pružio ruku. Vlaški dobar momak utopio me u zagrljaju o! Gotovo sam ugušio život iz mene! Sada, ostaje li da se utvrdi hoće li me namjeriti gušiti. Da sam u svojim cipelama, to ne bi bila loša ideja! Kao pravi vlasnik, oslobađanje virtualnog natjecanja u prijateljskom i bezopasnom načinu što je više moguće bi bilo pravi i velika.

U svakom slučaju, Nick i ja stajali smo tamo, razmjenjivali neko ponašanje, i nadopunio sam ga o tome kako naša žena radi dobar posao koji ga hrani. Ozbiljno, to je bio jedan zdravi izgleda. Ne okrugli. Nema iritantnog trbuha. Ipak, svježe i sa zdravim tijelom i mišićima na svim pravim mjestima. Kudos, Dame! Nick je ipak odgovorio, rekavši da ne smetam "tu ženu". Sladak poput mene ... Čekaj. Koji je to velika gramatika koju govorim? Oštroumni momak (koji to više zvuči, zar ne?) Poput mene, brzo sam ga pozvao da joj pošalje pakiranje. Naravno, moji su motivi bili vrlo, vrlo daleko od čiste. Tko ne voli bolje ?! Samo bi trebao poslati pakiranje. Imam ideje o tome što učiniti s tim scenarijem. Ali vjerujte svojim ljudima s one strane Nigerije. Nick je pravi oštar momak. Nije uzimao mamac. Pošalji pakiranje ko; pošaljite na mjesec ni. Nije čak ni razbio znoj ili priznao da sam nešto rekao.

Također pročitajte: Redmi Y1 mobile vole mladi u Indiji zbog svoje nevjerojatne vrijednosti

U svakom slučaju, nakon što sam slijedio protokol kojim sam prvo priznao vlasnika, okrenuo sam se i potražio našu zajedničku ženu, Dame. Htjela sam neke od onih šećernih zagrljaja i poljubaca koje su naši publika na Twitteru tako naviknuta da vide. Ali nije bila na vidiku. Nestala je! U toj sobi nije bilo tragove Dame. Ni Nick nije imao pojma. Upravo sam tada počeo biti izvučen iz tog sna natrag u svijet stvarnosti, a moje su oči pratile vrata koja su dovela do pogodnosti. Iz nekog razloga, moj um je zalutao na tu priču o Dami i Farouku. Znaš koja je uloga WC-a igrala u toj drami. Ili ne. Primijetio sam izraz na Nickovu licu, dok je i on skidao oči na vrata kupaonice. Može li Dame povući Farouk točno ispod nosova oboje?

Zatim sam bio budan.

Da; također si primijetio, abi? Uopće nisam upoznala Dame. Nešto neprijatno.

Preporučeno
Ostavite Komentar