Glavni » general » Kada ljubav nije dovoljno - 3G Mode Factor

Kada ljubav nije dovoljno - 3G Mode Factor

general : Kada ljubav nije dovoljno - 3G Mode Factor

Ako je ikada postojala ljubav između pojedinca i mobilnog operacijskog sustava, to je onaj između vas i Windows Phonea. Ja looooove Windows Phone. Apsolutno. Međutim, uvijek sam bubnjala u uši ljudi koji su briga slušati da ta ljubav nije dovoljna. Nikada nije bilo dovoljno. Uvijek postoje drugi čimbenici koji mogu promijeniti sliku.

Nažalost, to je slika mene i Windows Phone 7.5. O, ne radi se o tromosti operativnog sustava u nekim aplikacijama. Ovo je nešto drugačije. Koristim i primarnu SIM karticu i za internetsku uslugu, tako da moj uređaj često služi kao moja Wi-Fi hotspot. U svojim ranijim životima, jedva sam imao problema s povezivanjem uređaja na 3G mrežnu povezivost kad god moram ozbiljno raditi ili preuzeti ogromnu datoteku. Na Symbianu i Belleu bilo je jednostavno pita. Na Androidu uvijek sam bio oprezan odabrati uređaj koji je imao tu značajku, kao što to nisu svi pametni telefoni Android. Ali barem, uz malo istraživanja prije stjecanja, mogla bih se pobrinuti za to da se briga za tu potrebu. Na BlackBerryu 7, nije problem. Na zaključanoj platformi tvrtke Apple, iOS, nada ; opcija ne postoji, i sam se poštovao i ostao daleko.

Ali nikad nisam volio iOS na način na koji volim Windows Phone, tako da možete zamisliti bolove koje sada prolazim jednostavno zato što ovaj program koji mi je jako važno nije dostupan na Windows Phoneu 7. microSIM između Lumia 610 i 808 PureView ili bilo kojeg od mojih android telefona kad god trebam da dobijem pravi posao online. U sustavu Windows Phone 7 opcije su EDGE ili EDGE / 3G. U drugoj opciji, OS automatski prebacuje između EDGE i 3G, često me ostavlja na EDGE kada je ono što stvarno trebam 3G. Jedne minute, sretno se igram s Lumia 610. Sljedeći, moram ga ispustiti, izvaditi microSIM i posaditi ga u drugu napravu. Onda, kada završi, a moje srce ponovno počne bora za ljubavnika, prebaciti microSIM natrag u Lumia. Frustrirajuće.

Također pročitajte: Poštovani @Microsoft, popravite privitke e-pošte na Windows Phoneu!

Ne; frustrirajuće nije riječ. Po ovom brzinom, možda ću morati vidjeti smanjenje. Uzdah.

Ne znam za to da li je ova željena značajka uključena u Windows Phone 8, ali sutra, budući da sve budu jednake, trebala sam imati Nokia Lumia 920 i znati sigurno. Bez obzira na ishod, to mi je toliko bitno da nikakva ljubav ne bi mogla nositi telefon koji ga nema kao moj glavni uređaj. Jeste li ikad pokušali napraviti ozbiljan rad na EDGE vezi? Da; ljubav nije dovoljna.

Dođite sutra, sigurno ću znati hoću li se prebaciti na Lumia ili ću prihvatiti Android.

Preporučeno
Ostavite Komentar