Glavni » general » Kada ste posljednji put očistili uređaj?

Kada ste posljednji put očistili uređaj?

general : Kada ste posljednji put očistili uređaj?

Smartphone postali su sastavni dio našeg života. Mi koristimo naše telefone za razne poslove, e-poštu, razgovore, medije, glazbu, igre i niz drugih aktivnosti. Među njima, kako se brinete za svoje telefone? Baš kao što naši automobili trebaju česte mijenjanje ulja i servisiranja, tako i naši mobilni uređaji trebaju česte čišćenje. Pogledajmo dva osnovna načina čišćenja naših uređaja.

Čišćenje hardvera:
To je posebno za one koji koriste vrećice, pokrivače, kožne kutije i flipove kako bi zaštitili svoje uređaje. Tijekom vremena, prašina i mrlja nakupljaju se u uglovima i rubovima tih kućišta. Ovo razdoblje odmora, odvojite vrijeme, uklonite pokrivače i očistite uređaj. Nikada ne znate je li to bio uzrok problema na vašem telefonu.

Čišćenje softvera:
Odvojite vrijeme da prođete kroz telefon i počnete brisati nepotrebno bezvrijedno, za korisnike Androida instalirajte Clean Master i SD časnik. Te će vam aplikacije pomoći pri skeniranju telefona i kasnije izbrisati sve neprilagođene datoteke. Korisnici sustava Windows Phone mogu instalirati Aerize Explorer. Pomoću ove aplikacije možete kretati sve mape na svom telefonu i izbrisati sve neželjene junkove koji jedu vašem memorijskom prostoru.

Preporučeno
Ostavite Komentar