Glavni » general » Kada nema smisla popraviti neispravne uređaje

Kada nema smisla popraviti neispravne uređaje

general : Kada nema smisla popraviti neispravne uređaje

Prije nekog vremena, moj Samsung Galaxy Note Pro 12.2 je imao gadnu nesreću i zaslon je oštećen. Kao što već znate, tablete nisu bitni dio svog životnog ciklusa. Oni postoje u limbu za mene. Ako nađem jedan, nađim načine kako ga koristiti, ali nema određeno mjesto. Tablete nisu tako prijenosne kao pametni telefoni ili kao svestrani poput prijenosnih računala za rad. Kao takav, kartica je provela puno vremena da se hladi u ladici na mom stolu od njezine nesreće.

U svakom slučaju, ovo je ono što tabletno računalo izgleda sada kada je uključeno: tinta posvuda osim onog malog područja na dnu.

Konačno sam se okrenuo kako bih se pomaknuo da vidim mogu li fiksirati ovaj 12, 2-inčni skok. Poslala sam ga u servisni centar za procjenu. Ako bi se to moglo riješiti, bit će fiksno. Ako nije, loše.

Povratne informacije koje sam dobio preko telefonskog poziva bilo je da će koštati N82, 000 za popravak prikaza Napomene Pro. Preko telefona, pitao sam kolegu, "8-2?"

"Da", odgovorio je. Trebao sam biti siguran. Ta je količina imala veliku glavu.

To je recesija. N80, 000 je uredan iznos koji bi mogao kupiti bilo tko pristojan mid-range smartphone. Taj iznos će dobiti jednu vrlo sposobnu tabletu iz jedne od drugih marki previše. Nakon nekoliko trenutaka svog prljavog, starog mozga koji se bore za obrađivanje implikacija, zamolio sam ga da pregleda servis u blizini za citat. Barem, to bi nas uvjerilo da službeni centar jednostavno ne pokušava da nas mliječi.

Također pročitajte: Jesu li VR Games i VR Videos sljedeće velike stvari?

Ovaj put, druga trgovina - mnogo manja odijela - zatražila je N79.000 da popravlja tablet. Uzdah. Slika je bila bistra kao i dan. Za popravak ovog tableta trebalo bi me posjetiti Baba No-Network-Failure na Ipetu-Ijesha za novčani šarm.

Što učiniti kada citat za popravak neispravnih uređaja znači da možete kupiti alternativu na tržištu za manje?

Citat za popravak kartice je iznad moje plaće. U ovoj recesiji, popravljanje neispravnih uređaja postalo je problem. Čujete troškove popravka i kažite sebi da ste spremni spremiti se za kupnju novog uređaja. Možda možda novi, jeftiniji uređaj. Obrišite gotovinu na vrhu i stavite na stranu u pragovku. Neka se zbraja. Onda uložite uredan iznos.

Gore navedeni savjeti možda se ne primjenjuju na vas ako ste već bogati. U tom slučaju, samo bacite prokleti tablet u smeće i krenite kupiti najsjajniji, najnoviji model. Ako si velik, velika si.

U mom slučaju, stvarno ne trebam tablet, pa će se Note Pro nastaviti da se ohladi u ladici. Zarađeno je u svom muzeju mobilnih uređaja. Samo mrtvi uređaji ikada to čine.

Preporučeno
Ostavite Komentar