Glavni » general » Kada je najbolje vrijeme za dobivanje mobilnog uređaja?

Kada je najbolje vrijeme za dobivanje mobilnog uređaja?

general : Kada je najbolje vrijeme za dobivanje mobilnog uređaja?

Ljudi su me redovito tražili za preporuke uređaja i srodne savjete. Prije otprilike prije mjesec dana, od mene je zatraženo preporučiti odgovarajući Android smartphone za prijatelja. Moj je nagon bio preporučiti neobjavljeni LG Nexus 4, ali je preporučio Samsung Galaxy S II umjesto toga. Incidencija me je zapamtila. Najbolji i najveći pametni telefoni još nisu objavljeni. Galaxy S III, koji je Samsungov aktualni admiralski brod, jedva je šest mjeseci i glasine o Galaxy S IV naočalima već građu nekoliko blogova. Redovito nas zanima s najboljim i najvećim pametnim telefonima koji dolaze uskoro.

Galaxy IV je rumored da pakira puni HD zaslon, 8 jezgri i što imate. Vidite li sada što mislim? To je bio isti scenarij kada se tekuće glasine o trenutnom Galaxy S III smartphoneu Samsungu.

Nakon što je napravio toliko preporuka i nabavnih uređaja, moj je zaključak da nema dobro ili loše vrijeme za kupnju mobilnog uređaja. Naravno, možete ga prepustiti (primjerice, kako planiram pričekati uređaje BlackBerry 10), ali čak i na taj način novi i bolji uređaji i dalje će biti izdani nekoliko mjeseci nakon kupnje. To je ciklus koji nikad ne završava.

Moje rješenje za kupnju mobilnih gadgeta jest da dobro provodim na onome što je sada dostupno i što će uskoro biti dostupno, a ja idem za najbolje dostupne (ako to dopušta moj proračun), ili nađem dobre alternative. Kada želite kupiti mobilne gadgete, kako to možete i pričekate za neobjavljene uređaje? Kako se nosite s ovim stalnim ciklusom novih izdanja?

Također pročitajte: Pogledajte Yahoo Telefon
Preporučeno
Ostavite Komentar