Glavni » general » Kada su Finci spušteni

Kada su Finci spušteni

general : Kada su Finci spušteni

Nije tajna da Nokia, jednom vođe na mobilnoj fronti, prolazi kroz teška vremena. Konj koji su se kladili, Lumia, ne kreće se jednako brzo kao što bi htjeli. Odlučeno, Nokia je uvijek napravila izvrsne uređaje, ali je otvorena tajna da je jedan problem koji nisu uspjeli osvojiti ostati relevantan u brzoj mobilnoj areni.

Sada plaćaju krajnju cijenu. Replikiranje uspjeha platforme Symbian je naizgled neodoljiv zadatak za njih. Iako je Nokia još uvijek vrlo prisutan u Nigeriji i nekim zemljama trećeg svijeta, nisu se mogli natjecati u razvijenom svijetu.

Njihovo odbijanje subvencioniranja telefona povezano s lošim tiskovinama i mišljenjima da većina blogera i časopisa imaju tendenciju da Nokia telefonima u Americi zajedno sa svojim sporim odgovorom na iPhone i Android učinkovito ukinu njihov udio na američkom tržištu.

Čak iu Nigeriji, kineski proizvođači telefona ili zvukovi telefona također su konzumirali mnogo u udio koji drže na proračunskim uređajima. Ovi kineski klonirani telefoni nude dual sim kapacitet, glazbeni player i memorijska kartica podržavaju sve u telefon koji košta gotovo jednu trećinu Nokia uređaja koji nema toliko mogućnosti, ali troši tri puta više.

Nokia je nedavno počela proizvoditi i marketingirati uređaje koji su sposobni za sve ove klonirane telefone, no možda je previše prekasno jer su ti "chinko" telefoni relativno ugrizli ogroman komad od Nokije dominacije na tržištu proračunskih telefona u Nigeriji.

Također pročitajte: Facebook za Blackberry ažuriran na v2.0.0.58

Druga tvrtka koja upravlja mobilnim prostorom, Apple, također je prošla kroz slične izazove i oni su se odbili natrag i drže svoje temelje.

Mislite li da će se Nokia odskočiti ili mislite li da će ići na put fotografskih divova Kodaka koji su podnijeli zahtjev za stečaj?

Preporučeno
Ostavite Komentar