Glavni » general » Kada 3G internet postaje brži od 4G

Kada 3G internet postaje brži od 4G

general : Kada 3G internet postaje brži od 4G

U novije vrijeme izgleda da je div u mobilnoj sobi u Nigeriji konačno probudio od sna koji mu je nametnula zlija vještica koja živi u mračnoj šumi. MTN nije samo uveo nove planove podataka o vrijednosti, ali čini se da je i njihov kapacitet poboljšan. MTN internetska veza postala je nešto drugo. Zapravo, 3G internet u MTN-u podudara se i bori s 4G pružateljima usluga u brzini.

Evo primjera vrste rezultata testiranja brzine koje MTN Nigerija isporučuje sada:

To je bila vrsta brzine koju sam prije godinu dana dobila na Smile 4G. Dok je osmijeh još uvijek brz, pao je malo pa sada 3G mreža nudi bolju internetsku brzinu. Mnogi Spectranet i Swift pretplatnici također će svjedočiti da 18, 9 Mbps je iznad prosjeka da se na one 4G LTE usluge.

Kada 3G internet ostavlja 4G u prašini

Kada 3G internet postaje brži od 4G, što nam treba 4G? Kada 3G internet s većom pokrivenošću pruža brže brzine od mreža 4G, što je onda prednost 4G? Kada 3G internet postaje brži od mreža 4G i po vrlo povoljnim cijenama, ljudi neće izbrisati svoje 4G gadgete i zagrliti 3G?

Posljednjih nekoliko dana moj SIM Smile je uglavnom bio suvišan. Trenutačno imam bolju brzinu na MTN 3G internetu i to košta manje. Naše 4G mreže trebaju raditi bolje. Mnogo bolje, zapravo. Vrijeme je za isporuku brzina koje će ih odvojiti od 3G mreža. Posljedice toga što nisu tako lako je vidjeti.

Također pročitajte: Dilema mobilnog entuzijasta - praćenje
Preporučeno
Ostavite Komentar