Glavni » general » WhatsApp Status ima milijardu korisnika dnevno!

WhatsApp Status ima milijardu korisnika dnevno!

general : WhatsApp Status ima milijardu korisnika dnevno!

Facebook je nedavno najavio zaradu u Q2 2017. U toj najavi, dječak društvenih medija izjavio je da aplikacija za razmjenu poruka WhatsApp sada ima milijardu korisnika dnevno. WhatsApp Status, klon Snapchat Stories, također je dostigao 250 milijuna dnevnih korisnika. Nadalje, korisnici usluge WhatsApp trenutačno šalju 55 milijardi poruka i 4, 5 milijardi fotografija svaki dan.

WhatsApp trenutno podržava 60 jezika i brzo je proširio svoju globalnu korisničku bazu tako što je besplatan, jednostavan za korištenje i značajke koje nedostaju u tradicionalnim SMS-ovima. Ono je nadmašilo obilježje od 1 milijardi mjesečnih korisnika u veljači 2016. Sada je ovo sjajno postignuće, a to je samo bolja činjenica da tvrtka WhatsApp danas ima milijardu korisnika dnevno. Također, brz rast WhatsApp Status vrijedi bliži pogled. Od početka svibnja WhatsApp Status imao je 175 milijuna korisnika. To znači da je za manje od dva mjeseca dodalo 75 milijuna korisnika dnevno. Nasuprot tome, Snapchat trenutno ima 166 milijuna dnevnih korisnika. Od travnja, Instagram Stories ima 200 milijuna korisnika. To znači da je status WhatsApp nadmašio obje Snapchat priče i Instagram priče u svakodnevnoj upotrebi za usporedivu značajku.

Unatoč tome, teško je reći je li WhatsAppova popularnost ukrasti značajan dio Snapchatove publike. Zapravo, više od polovice Snapchatovih korisnika nisu svakodnevno Facebook korisnici. Nadalje, polovica ovih korisnika Snapchata nije svakodnevno korisnici Instagrama. Međutim, ovo pokazuje da još uvijek postoji veliko tržište za ispunjavanje svijeta prolaznog sadržaja.

Prema riječima CEO-a Facebooka Mark Zuckerberga, tvrtka je još uvijek rano na strani unovčavanja za aplikaciju, a i Facebook i WhatsApp trenutno grade ekipe kako bi se riješili kako aplikacija može na kraju zaraditi novac. Uostalom, unovčavanje aplikacije koja ima milijardu dnevnih aktivnih korisnika može rezultirati nevjerojatnom dobiti. Kao što je, sigurno će biti zanimljivo vidjeti kako WhatsApp i WhatsApp priče nastavljaju s redom u budućnosti, i ako Snapchat može napraviti poteze za natjecanje protiv WhatsApp i Instagram.

Također pročitajte: Duolingo kreatori pokrenuti učenje app Tinycards

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar