Glavni » general » WhatsApp otkriva veličinu, novo ažuriranje samo za korisnike sustava Windows

WhatsApp otkriva veličinu, novo ažuriranje samo za korisnike sustava Windows

general : WhatsApp otkriva veličinu, novo ažuriranje samo za korisnike sustava Windows

Čini se da WhatsApp radi sve sada. Upravo su otkrili ažuriranje pod nazivom Veličina, što bi pomoglo u praćenju korištenja podataka. Nedavno su pokrenuli značajku WhatsApp Status; to je jednostavno platforma za dijeljenje fotografija i videozapisa kao ažuriranja statusa. WhatsApp je suočio s velikim odgovorom za uklanjanje tradicionalnog ažuriranja statusa; stoga su otkrili kako ih planira vratiti putem značajke koja se zove Tagline

To je samo najnoviji u sve većem popisu ažuriranja aplikacije WhatsApp; došlo je do emoji ažuriranja, praćenja lokacije na grupnim razgovorima i značajke povlačenja poruka. Pa, sve su te značajke pronađene u beta verzijama; nisu sve te značajke napravile iz beta verzije.

Upravo sada najavljuju još jedno ažuriranje aplikacije. Ova značajka, nazvana Veličina, pruža vam više pojedinosti o vašim razgovorima. Kartica Veličina pomoći će organizirati sve informacije temeljene na veličini fotografija i videozapisa koji se dijele u razgovorima, kao i prema broju. Međutim, tu je ulov - za sada je dostupan samo korisnicima s operacijskim sustavom Windows 10 Mobile i Windows Phone 8.1. To će biti korisno kada korisnik ponestane prostora za pohranu; onda on / ona može izbrisati medijske teške razgovore i tako očistiti prostor.

Pa, ovo zvuči sjajno za Windows korisnike. Međutim, valja podsjetiti da će do lipnja ove godine WhatsApp prestati podržavati sve Windows 7 uređaje. Dodijeljeno, neće utjecati na korisnike sustava Windows 8.1 i novije verzije; međutim, svi znamo kako su uređaji sa sustavom Windows 7 bili bijes nekoliko mjeseci natrag. Prema tvrtki, uređaji Windowsa 7 "ne nude mogućnosti koje trebamo proširiti mogućnosti naše aplikacije u budućnosti". To je vjerojatno da će se ponovno dogoditi, pogotovo s načinom na koji WhatsApp radi ažuriranje nakon ažuriranja.

Također pročitajte: Photoshop Express za Windows Phone ažuriranja za 1.1.0.17

Još nije bilo riječi o tome hoće li korisnici Android i iOS uskoro preuzeti ovu značajku. Možemo ipak zadržati prste; dolazi.

Preporučeno
Ostavite Komentar