Glavni » general » WhatsApp spreman za Nokia Asha 501. Microsoft Exchange Too (Ažurirano)

WhatsApp spreman za Nokia Asha 501. Microsoft Exchange Too (Ažurirano)

general : WhatsApp spreman za Nokia Asha 501. Microsoft Exchange Too (Ažurirano)

Dobra je vijest da je popularna aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp, konačno ovdje za Nokia Asha 501. Još uvijek imam svoju crvenu jedinicu telefona i volim ga za malu veličinu. Međutim, meni nedostaje neka neophodna funkcionalnost za mene, što je WhatsApp jedan od njih. Čini se da je to fiksno, jer je Nokia najavila da je aplikacija sada spremna. Prema riječima Nokije, nadogradnja softvera tijekom nadogradnje započet će ovaj tjedan, a nakon instalacije 501 postaje sposoban pokrenuti WhatsApp. Ažuriranje donosi 501 na najnoviju inačicu softvera koja dolazi na nedavno najavljenu Nokiu Asha 500, 502 i 503. Imajući prst prekršen.

Microsoft Exchange ActiveSync previše?

U međuvremenu, glavni razlog zašto ne mogu koristiti Asha 501 kao moj primarni smartphone jest odsutnost sustava Microsoft Exchange, a time i nemogućnost sinkronizacije kontakata i kalendara s telefonom. To samo sranje. Ako još uvijek ručno upravljate svojim kontaktima i kalendarima 2013. godine, Bog je na vašem slučaju. Pošten, čestit. Možete saznati kako ih neprimjetno upravljati u ovom članku: Kako upravljati svojim kontaktima bežično. Kasnije kupi sladoled.

U međuvremenu, veselim se ovom ažuriranju za Asha 501 i također čekam na Microsoft Exchange. Nokia kaže da ovo ažuriranje također dodaje podršku za Microsoft Exchange ActiveSync, pa se čini da su mi se obradili o sinkronizaciji e-pošte / kontakata / kalendara. Pogrešno ... bilo kakve nade za BBM? * dodge punjač *

Preporučeno
Ostavite Komentar