Glavni » general » WhatsApp izgleda postavljen da vraća značajku statusa teksta

WhatsApp izgleda postavljen da vraća značajku statusa teksta

general : WhatsApp izgleda postavljen da vraća značajku statusa teksta

WhatsApp je nedavno pokrenula značajku Status, koja korisnicima omogućuje slanje slika i videozapisa kao njihov status. Međutim, nisu svi sviđali. Sada, tvrtka izgleda spremno vratiti stari tekst statusa. Dostupno je samo u beta verziji. Uskoro dovoljno, možete očekivati ​​povratak starog statusa teksta Whatsappa.

Značajka je još uvijek u beta testiranju za sada. Međutim, ako je morate odmah upotrijebiti, možete se pridružiti zajednici beta verzije WhatsApp na usluzi Google Play. Nakon toga, da biste pronašli status teksta, sve što trebate učiniti je kliknuti tri točke u gornjem desnom kutu zaslona. Idite na Postavke, a na odjeljku O sadržat ćete svoj stari status. Nadalje, stari opisi stanja teksta su i dalje isti. I dalje ćete vidjeti opcije "Dostupno", "Zauzeto", "U filmovima" i sl. Koje su nekad bile tamo. One ne nestanu nakon 24 sata.

To ne znači da će novi status usluge WhatsApp nestati. Kartica Status ostaje ista, a još uvijek možete dodavati slike i videozapise koji će nestati nakon 24 sata.

Preporučeno
Ostavite Komentar