Glavni » general » WhatsApp šifriranje je krajnje na kraj

WhatsApp šifriranje je krajnje na kraj

general : WhatsApp šifriranje je krajnje na kraj

Godinama, WhatsApp je na kraju zablude o pitanjima privatnosti u prostoru razmjene trenutnih poruka. dodao je šifriranje end-to-end na svaki oblik komunikacije na svojoj usluzi. Bilo je kritika o tome kako usluga rješava privatnost korisnika. Danas, WhatsApp je okrenuo prekidač uključivanjem šifriranja end-to-end za sve aktivnosti i komunikacije obavljene na usluzi.

Što je WhatsApp učinio je osigurati svaki poziv koji ste napravili, kao i svaku poruku, fotografiju, video, datoteku i glasovnu poruku koju šaljete, čak i grupni razgovori, prema zadanim postavkama krajnjeg do kraja.

U običnom engleskom: kada šaljete poruku, jedina osoba koja to može čitati jest osoba ili grupni chat na koji šaljete tu poruku. Nitko ne može vidjeti unutar te poruke. Ne cyber-kriminalci. Nisu hakeri. Neprimjereni režimi. Čak ni radnici u WhatsApp-u.

Tko bi pomislio? Ovo je sjajna vijest. Trebate najnoviju verziju aplikacije da biste uživali u tome. Pretpostavljam da to isključuje BlackBerry OS, BlackBerry 10 OS, Windows Phone 7 OS i Symbian OS, što je sve ono što je najavio da više ne razvijaju. Šifriranje je uključeno prema zadanim postavkama nakon što dobijete najnoviju verziju aplikacije, stoga ne morate ništa učiniti osim ažuriranja.

Vrijedi slaviti; Da!?

Preporučeno
Ostavite Komentar