Glavni » general » WhatsApp poslovni računi će stići uskoro

WhatsApp poslovni računi će stići uskoro

general : WhatsApp poslovni računi će stići uskoro

WhatsApp trenutno testira novu uslugu za povezivanje tvrtki. Nadolazeća usluga naziva se WhatsApp poslovnim računima i već je dostupna za nekoliko korisnika u zatvorenom pilot programu.

Za jednu, nova usluga usluge WhatsApp omogućit će tvrtkama da imaju službenu prisutnost usluge WhatsApp - potvrđeni profil kako bi korisnici mogli prepoznati poslovanje druge osobe. Trenutno, mnoge tvrtke koriste osobnu ili službenu liniju članova osoblja za komunikaciju. Nova usluga WhatsApp Business znači da će se to promijeniti.

Kako prepoznati WhatsApp poslovni račun

Usluga će se uskoro pokrenuti. Kada se to dogodi, ako vidite zelenu značku pokraj naziva kontakta, to znači da je telefonski broj tog kontakta potvrđen od strane tvrtke WhatsApp kao da pripada poslovnom računu.

Također će tvrtkama olakšati komunikaciju s klijentima i klijentima putem vlastitog službenog kanala. Zamislite da se obavijesti o uslugama šalju sa službenog poslovnog računa svim postojećim korisnicima kako bi najavili promjenu, hitan slučaj ili novi proizvod. Zamislite onu mrežnu trgovinu koja može iskrcati rokove isporuke putem usluge WhatsApp korisnicima koji su postavili narudžbu.

Pojedinačni korisnici usluge WhatsApp također mogu zaustaviti tvrtku da im se obratite upotrebom funkcije blokiranja aplikacije.

WhatsApp Business obećava da će biti izvrstan alat za digitalni marketing i korisničku podršku.

Preporučeno
Ostavite Komentar