Glavni » general » WhatsApp aplikacija za Android može dobiti tamni način rada i preokrenuti pravo na odgovor

WhatsApp aplikacija za Android može dobiti tamni način rada i preokrenuti pravo na odgovor

general : WhatsApp aplikacija za Android može dobiti tamni način rada i preokrenuti pravo na odgovor

Riječ oko blok je da su nove značajke već u fazi testiranja spremne biti dodane u WhatsApp. Tamno ili noćni način rada i prelazak prstom za odgovor.

Ovaj savjet je dobio od tweet po WABetaInfo: "Ja sam sretan da isključivo daju dobre vijesti: WhatsApp napokon radi na Dark Mode! To je san. Postoje mnoge važne tajne reference u nedavnim ažuriranjima! Budite strpljivi da biste ga vidjeli, nadajući se da će to biti pun OLED prijateljski za Android telefone, iPhone X i novije! "

Puno aplikacija već ima ovaj tamni način rada i bit će sjajno ako WhatsApp uistinu može sadržavati. Tamni način mijenja pozadinu i mnoge elemente različitih aplikacija u iOS-u i Androidu s nijansi svijetle boje u crnu i tamnosivu boju.

Kada je omogućen tamni način rada, on pruža reverznu shemu boja koja je namijenjena poboljšanju čitljivosti. Normalno tekst je crn i pozadine su bijele ili svijetle.

Tamni način rada bit će cijenjen jer smanjuje pritisak na oči korisnika. Ne morate se zeznuti da biste vidjeli poruke kada se probudite. To nije sve - troši manje baterije na telefonima s OLED ekranima.

Druge popularne Android aplikacije koje imaju Dark Mode uključuju Twitter, Samsung Internet Browser, Skype i nedavno YouTube.

Brzina prstom za odgovorom već postoji za iPhone uređaje. Korisnici samo moraju prijeći prstom kako bi odgovarali određenoj poruci. Ovo je brz odgovor. Konačno, netko je mislio o njoj za Android korisnike.

Nema izjave od WhatsApp-a o tome, ali budući da to osobno trebam, mogu samo reći da njihova šutnja vjerojatno znači da je istina. Ja ću uzeti WABetaInfon savjet i biti strpljiv.

Također pročitajte: Kako uvesti videozapise s iPhonea na Mac
Preporučeno
Ostavite Komentar