Glavni » general » WhatsApp dodaje značajku autentifikacije u dva koraka za dodatnu sigurnost

WhatsApp dodaje značajku autentifikacije u dva koraka za dodatnu sigurnost

general : WhatsApp dodaje značajku autentifikacije u dva koraka za dodatnu sigurnost

Dečki, WhatsApp je ponovno. Jeste li čuli za autentifikaciju u dva koraka? Ovo je nova značajka koja dodaje dodatni sloj sigurnosti na vaš račun; u osnovi, kad god registrirate svoj broj na WhatsApp, zahtijeva kôd za provjeru autentičnosti. Na primjer, ako promijenite uređaj, možda želite instalirati WhatsApp. Kada registrirate svoj broj s novom aplikacijom, on traži kôd autentifikacije u dva koraka. Je li to sada?

Da biste aktivirali tu značajku, idite na postavke. Kliknite "račun" i vidjet ćete opciju označenu kao "potvrda u dva koraka". Kliknite tu opciju, a zatim slijedite upute.

Ovo zvuči sasvim uredno, momci. Također, za zaboravan dudes i dudettes poput mene, ako ste zaboravili svoj kod autentifikacije, to je prilično teško zaboraviti; aplikacija će vas unijeti neko vrijeme. Znaš, samo u slučaju da je tvoja djevojka ponovno ušulja. Nadalje, možete postaviti rezervni račun e-pošte za tu značajku; ako ste nekako zaboravili vašu zaporku, uvijek možete upotrijebiti rezervnu e-poštu za poništavanje zaporke. Sada, što ako netko ukrade vaš račun, hakira vašu sigurnosnu kopiju e-pošte i vraća lozinku? To znači da je vaša djevojka osobito određena; vjerojatno biste se trebali vjenčati s njom.

Htio bih zamisliti kakve će mogućnosti ove nove značajke biti; međutim, u cijelom je planu jedna velika mana. Za puno ljudi (uključujući i mene), upisivanjem zaporke svaki put kada pokrenete aplikaciju, prilično je naporan posao. Međutim, WhatsApp želi samo učiniti vaš račun sigurnijim.

Također pročitajte: New WhatsApp mogućnosti prosljeđivanja pomoći u borbi protiv virusnih lažnih vijesti

Ako želite, možete onemogućiti autentifikaciju u dva koraka kad god to želite. Samo slijedite iste korake koje ste poduzeli da biste ga omogućili: idite na postavke, kliknite "račun", a zatim kliknite "potvrda u dva koraka". Zatim slijedite upute. Hura, vaš bi račun bio manje siguran od moje, ali ne morate unositi lozinku svaki put kad registrirate svoj broj.

Preporučeno
Ostavite Komentar