Glavni » general » Što je s MTN Simple Surfom?

Što je s MTN Simple Surfom?

general : Što je s MTN Simple Surfom?

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci primio sam upit o MTN-ovom 2-satnom paketu Simple Surf. MTN Simple Surf je raspon po satu temeljenih internetskih paketa planova gdje se samo platiti za vrijeme provedeno na internetu, a ne volumen podataka konzumira. MTN Simple Surf obitelj uključuje 2-satni paket, 20-satni paket, 100-satni paket i 300-satni paket.

Pravilna uporaba se primjenjuje
Ipak, na svakom paketu postoji pravilna politika korištenja. Na primjer, prag na planu od 2 sata iznosi 100 MB. Web stranica MTN-a navodi: "Imajte na umu da će se vaša brzina smanjiti nakon kršenja pravilne politike korištenja u navedenom pragu za svaki plan". Drugim riječima, svaki put kada koristite do 100 MB za tu uslugu, MTN će smanjiti brzinu pregledavanja kako bi provjerio vašu upotrebu. To je u osnovi ono što je pravedno korištenje politike. Te informacije objavljuju se na dnu stranice Jednostavna Surf na web stranici MTN-a.

Ljudi me tjeraju da isprobavam 2-satni paket i dajem svoje komentare. Nažalost, imam malo poticaja jer usluga ne zadovoljava moje potrebe. Prvi put kad sam pročitao gore navedenu politiku poštene upotrebe, rekla sam sami da ne idem tamo. Ako dobivam neograničene podatke za razdoblje od 2 sata, ali će im biti omogućena ograničena brzina nakon što se koristi 100 MB (i niža brzina nije navedena), nema smisla pretplatiti se. Kao takav, do danas nisam isprobavao niti jedan od planova Simple Surf-a MTN-a.

MTN prekršaj?
Međutim, danas popodne, naletio sam na sljedeći cvrkut:

Dakle, @mtnng pada ur brzinu do 250kbs nakon 25% vremena korištenja 2hr bala .. Hmmm ovaj PPL i njihov način varanja ...

- Ayeni Olusinaayomi (@olusheenor) 25. listopada 2012. godine

Pretpostavljam da navedena izjava nije u potpunosti ispravna. Navedena brzina može biti. No, po svemu sudeći, korisnik je prešao 100MB oznaku nakon otprilike 30 minuta (dakle, referenca na 25% vremena korištenja), a MTN je pao na brzinu. Ako je to slučaj, MTN je jednostavno bio u skladu s pravilnom poštanskom politikom. U svjetlu onoga što se otvoreno naznači na web stranici MTN-a, to je moja sumnja. Ali onda, ne znam sigurno. Možda doista postoji neka druga prekršajna igra.

Također pročitajte: Nokia Series 30+, Series 40 i Asha još uvijek ne odlaze

Sad bacam ovo otvoreno. Jeste li koristili bilo koji MTN Simple Surf paket? Jeste li bili svjesni pravilne politike korištenja? Kakvo je vaše iskustvo? Jesi li prešao pravi prag uporabe i kakva je brzina bila nakon tog trenutka? Preko vas!

Preporučeno
Ostavite Komentar