Glavni » general » Bez obzira na željeni mobilni OS, pokriveno je MobilityNigeria

Bez obzira na željeni mobilni OS, pokriveno je MobilityNigeria

general : Bez obzira na željeni mobilni OS, pokriveno je MobilityNigeria

U siječnju 2011. godine napisao sam svoj komad prepoznati Nigerija ili Šetati, kao odgovor na situaciju u kojoj su glavni igrači smartphonea, osim Nokia, snopirali Nigeriju dok očekuju da naši ljudi kupuju svoje slušalice. Kakva je svrha prodaja pametnih telefona ako nismo u mogućnosti kupiti aplikacije kako bi se povećala iskustva smartphonea?

U mom članku sam najavio kampanju MobilityNigeri da uglavnom zanemari one koji su krivi za nas ignoriranje. Bilo je to potez da se bolje povećao broj korisnika nigerijskog smartphonea općenito.

Od tada se puno toga promijenilo. 48 sati nakon tog članka, BlackBerry AppWorld otvoren je u Nigeriji, a prije samo nekoliko tjedana otvoren je Android Market.

Na posljednjem broju, ukupno tri (3) glavna igrača aktivno su podržavali Nigerije - Nokia / Symbian, Blackberry i Android. Ove 3 platforme čine više od 70% globalnog tržišta pametnih telefona.

Uz Nokijino strateško partnerstvo s tvrtkom Microsoft, očekujemo da će se WindowsPhone pridružiti i potaknuti te redove, pa je još uvijek još na putu. Apple je plaćati Nigeriji neku pozornost kasno, s odjeljkom na njihovim stranicama posvećenima nama (iako je nigerijska sekcija samo službeno navodi iPod, Mac i iTunes). Ipak, Nigeriji se mogu prijaviti za iTunes i preuzeti besplatne aplikacije za svoje iPhone i iPads. Neki drugi s međunarodnim kreditnim karticama mogu kupovati.

Po mom mišljenju, naša je točka postignuta i naš cilj postignut. Stvari su dobro izgledale za Nigeriju u mobilnom ekosustavu pametnih telefona. Nigerija se više ne zanemaruje u velikom planu stvari . Također, s nedavnim prijelazom fokusa tvrtke MobilityNigeria iz Nigerije na globalne događaje, vrijeme je da se opet opustimo i stavimo na stranu našu crnu listu.

Također pročitajte: Pridržavajte se kako ICT mijenja način na koji živimo

Kao takvi, naši čitatelji mogu očekivati ​​vijesti, članke i recenzije koje pokrivaju sve mobilne platforme (čak i one poput WebOS-a koji uopće nemaju trag u Nigeriji). Bez obzira na vašu željenu platformu - imate li pokrivenost - Android, Symbian, BlackBerry, iOS, Windows Phone, WebOS ili Bada - MobilityNigeria.

Broj 1 Nigerijski blog upravo je postao uzbudljiviji. Idemo tamo!

Preporučeno
Ostavite Komentar