Glavni » general » Koju koristite YouTube Video Downloader na vašem pametnom telefonu?

Koju koristite YouTube Video Downloader na vašem pametnom telefonu?

general : Koju koristite YouTube Video Downloader na vašem pametnom telefonu?

Često se pojavljujem na jednom ili drugom videozapisu na usluzi YouTube da želim ponovo i ponovno gledati u moju korist. U takvim trenucima, YouTube video učitavač dolazi vrlo praktično. Aplikatora videozapisa na YouTubeu samo je objašnjenje. Omogućuje vam preuzimanje videozapisa s YouTubea na uređaj za izvanmrežni pristup.

Na Nokia 808 PureView imam dva funkcionalna YouTube video preuzimanja - YouTube Downloader i FastTube. Oboje su vrlo sposobni i zaista nemam potrebe za oba instaliranja. Imam dva na telefonu samo u svrhu usporedbe.

Svjestan sam da se Google bori s borbom za zatvaranje usluga preuzimanja videozapisa usluge YouTube, ali potpuno sam protiv ovog pogona. Što se mene tiče, Google želi ukloniti moju slobodu.

Do sada nisam naišao na YouTube video preuzimanje za Android ili Windows Phone. Sumnjam da će Google takvu aplikaciju dopustiti uživo u trgovini Play. Nemam pojma da li takva aplikacija postoji na BlackBerry ili iOS-u. Ako bih se danas prebacio na Symbian, pretpostavljam da bih htio propustiti ove aplikacije, jer nisam siguran u alternative na drugim platformama.

Molim vas, dijelite. Ako ste vlasnik pametnog telefona, upotrebljavate li to YouTube preuzimanje videozapisa? Ako da, navedite imena. Gracias!

Preporučeno
Ostavite Komentar