Glavni » general » Ono što treba biti obavijest o ažuriranju softvera

Ono što treba biti obavijest o ažuriranju softvera

general : Ono što treba biti obavijest o ažuriranju softvera

Nisam obožavatelj Apple, iOS ili iPhone. To ne znači, međutim, da ne prepoznajem njihove vrhunske kvalitete. Apple trenutačno gura iOS7 ažuriranje na milijune iPhonea diljem planeta. Imam snimku zaslona iOS7 ažuriranja softvera za iPhone. Pogledaj:

Obavijestite sljedeće:

1. Apple jasno navodi ono što ažuriranje donosi na stol - barem najistaknutije značajke
2. Zapamtite cvjetni jezik. Čak je i obavijest o softveru prilika za hiper
3. Imajte na umu da vam obavijest govori o veličini ažuriranja. Nema mjesta za pogodak
4. Vidite taj gumb koji kaže "Saznajte više"? Još više informacija za svakoga tko je zainteresiran

Apple čini mnogo stvari dobro. Ova obavijest ažuriranja sadrži korisne informacije koje vode korisnika, čak i nadahnjuju. Potpuno označeni. Nasuprot tome, neki od natjecanja ne nude nikakve informacije prilikom obavještavanja korisnika o ažuriranju.

Da; to je potpora tvrtki Microsoft i Nokia koji također istodobno guraju Windows Phone GDR2 i Lumia Amber ažuriranja. Ako posjedujete smartphone za Windows Phone, znate da je vaša obavijest o ažuriranju točno ovdje suprotna od ovog - to vam govori samo činjenicu da je ažuriranje softvera dostupno za vaš uređaj. Pogledajte Lumia Amber ažuriranu obavijest koju sam dobio:

Vidjeti? Ova obavijest o sustavu Windows Phone govori vam točno NIŠTA.

Rečeno mi je da postoje korisnici sustava Windows Phone koji nakon ažuriranja kažu da ažuriranje nije dodalo ništa na svoje uređaje. Ne krivim ih. Posebno su vrlo dobri dopune Amberovih ažuriranja, ali kako će itko znati što tražiti? Microsoft i Nokia očajnički trebaju kopirati Apple na ovom. Pošten, čestit.

Također pročitajte: Pogledajte PlirisBlazeX Android smartphone
Preporučeno
Ostavite Komentar