Glavni » general » Koji smartphone je najbolji za vas?

Koji smartphone je najbolji za vas?

general : Koji smartphone je najbolji za vas?

Ljudi me stalno pita da im pomognu odlučiti što smartphone kupiti. "Što je bolje za mene: MoPhone ili zPhone?" Istina je da je ono najbolje za vas osobna odluka koja ovisi o nizu čimbenika koji utječu na vas kao osobu. Odlučite o troškovima, platformi, veličini, značajkama, korisničkom sučelju i aplikacijama. To je sve o vašim potrebama i željama.

Na primjer, bez obzira na to koliko ostatak svijeta pametnih telefona može obasjati o tome kako je iPhone zaključan, to bi moglo biti ono što radi za vas. IPhone je o najsustavnijem smartphoneu koji sam ikada koristio. Ja ću željno uzeti BlackBerry Z30 (kao ugrožen kao svoj specie je) ili čak Nokia 808 PureView (pokrenut Symbian OS koji više nije podržan) nad njim. Ipak, iPhone radi za mnoge druge. To je način na koji svijet radi. Hrana jednog čovjeka ... ubija drugu.

Odlučivanje o tome koji je smartphone najbolji za vas je odlučivanje o tome što vam je žena ili muškarac najbolje datirati ili se vjenčati. Vaš odabir možda neće biti ono što će drugi ići zajedno, ali to je vaš izbor i na temelju vaših potreba, ukusa i vrijednosti. Ne možete si priuštiti da idete s publikom jer su njihovi izbori popularni. Opet, ne smijete odbaciti popularan izbor; to bi moglo biti samo ono što trebate. Morate najprije pogledati sve. Evo nekoliko pokazatelja:

  • Različite platforme imaju različite osobine koje trebate uzeti u obzir: ugrađene mogućnosti i katalozi aplikacija treće strane stvari su koje želite ovdje istražiti.
  • Čak i na istoj platformi, različiti proizvođači mijenjaju / dodaju / uklanjaju sposobnosti da se razlikuju, tako da morate imati na umu to.
  • Nosite udobnost i jednostavnost korištenja: imate li male ili velike ruke? Želite li malu, umjerenu ili veliku veličinu?
  • Izgleda: jeste li orijentirani na modu ili ste željni dojmove s telefonom? Ako je tako, izgleda važno.
  • Donji krajnji telefoni, očekivano, imaju kompromise glede izgleda, osjećaja i performansi, ali su pristupačniji.
Također pročitajte: Moja mobilna godina 2014. U pregledu - @Moverick

Ključ je čuvati se - ono što radi za vas.

Preporučeno
Ostavite Komentar