Glavni » general » Što će dobiti marku za dobivanje SAD-a i izgubiti svijet?

Što će dobiti marku za dobivanje SAD-a i izgubiti svijet?

general : Što će dobiti marku za dobivanje SAD-a i izgubiti svijet?

Prošle godine Nokia je ubio Symbian / Belle i MeeGo. Oni su od tada guraju Windows Phone isključivo kao svoju pametnu platformu, kao dio plana za dobivanje snažne osnove na tržištu SAD-a. Ideja je da je američko tržište ključno za svjetsko tržište, teoriju s kojom se ne slažem. Postoje i drugi brendovi koji rade dobro na globalnoj razini, bez dobrog temelja na tržištu SAD-a. Ali to je samo moje mišljenje.

Neki smatraju da bi finska tvrtka morala imati pristup višestrukim platformama, samo ako se njihovi pametni telefoni sa sustavom Windows Phone steknu snažno. Drugi smatraju da je usvajanje sustava Windows Phone bio loš potez, a možda bi usvajanje Androida donio bolje rezultate. Osobno ne vjerujem da je to odobreno. Motorola, na primjer, ima dobru osnovu na tržištu SAD-a i proizvodi Android smartphone, ali .... Ponovno se odmaknem.

Od ovog poteza, Nokia je jako izgubila tržišni udio pametnih telefona i izgubila se, do te mjere da je jedna od opcija na stolu sada prodati svoje sjedište tvrtke kako bi generirala potrebnu gotovinu. Jednom kralj mobilne džungle, Nokia je danas ljuska tvrtke koju smo poznavali.

Nokijina strategija za sustav Windows Phone jasno nije previše rafinirala do datuma u smislu prodaje i tržišnog udjela smartphonea. Zapravo, čini se da Microsoft tako razočara Nokijinoj izvedbi da daju određene povlastice drugim markama (poput HTC-a) i vjerojatno se također bave proizvodnjom vlastitog pametnog telefona.

Osobno, i dalje sam u iskušenju da pitam: " Što će ona profitirati robnom markom za dobivanje SAD-a i izgubiti svijet?" "Ipak, tko zna kako se stvari mogu pojaviti nakon što je sljedeća generacija uređaja tvrtke Windows Phone s Nokije pogodila tržište?

Također pročitajte: Budimo iskreni: plaćate li aplikacije?

Preko vas. Evo ankete koja će vam pokazati svoju poziciju na situaciju tijekom godinu dana nakon govora Burning Platform i usvajanja Windows Phonea isključivo na njegovom mjestu.

Pitanje: U svjetlu nedavnih događaja, što mislite o Nokijinoj poticajnoj vezi s američkim tržištem?

[Morali smo ukloniti ankete, jer ponovno bacaju pogreške, zbog čega smo ranije prestali upotrebljavati. Molimo izrazite svoje stavove u odjeljku komentara u nastavku - Urednik]
Preporučeno
Ostavite Komentar