Glavni » general » Kakav je vaš Deal-breaker s mobilnim telefonima?

Kakav je vaš Deal-breaker s mobilnim telefonima?

general : Kakav je vaš Deal-breaker s mobilnim telefonima?

Jučer sam razgovarao s Dayom, a on je spomenuo da je shvatio da telefon bez QWERTY tipkovnice nije onaj kojeg bi smatrao primarnim uređajem. Već je neko vrijeme koristio Nokia 5800 (nakon dugog romansa s E71) i unatoč pronalaženju izvrsnih bodova o telefonu, još se uvijek nije mogao ugostiti zbog nedostatka hardvera QWERTY tipkovnice.

Drugim riječima, nedostatak hardvera QWERTY tipkovnica je prekidac za njega. Od tada je zamijenio 5800 s skromnijim Nokia E63, koji više zadovoljava svoje zahtjeve.

Prekidac: bilo koji problem ili faktor koji je dovoljno značajan da prekinete pregovore, napr. u poslovanju ili politici

Dayo i ja jasno smo u istoj klasi: unos teksta na mobilnom uređaju važan je za nas. Krajem prošle godine kupio sam Samsung i900 Omnia u trenutku žarkosti. U roku od 5 minuta od nestanka uređaja, znao sam da sam pogriješio. Trebam QWERTY! Zamijenio sam Omnia s E90 i živio sretno ikad poslije.

Kakav je vaš posao prekidač? Loša reprodukcija videozapisa? Nedostatak dobre kamere? Nedostatak zaslona osjetljivog na dodir?

Reci ti meni.

Preporučeno
Ostavite Komentar