Glavni » general » Što je s MTN mobilnim internetom?

Što je s MTN mobilnim internetom?

general : Što je s MTN mobilnim internetom?

Sve je počelo negdje prije nekoliko tjedana ...

Prvi je problem bio da se povezivanje s internetskim uslugama MTN često traje 3-5 minuta prije nego što vam veza dopušta pregledavanje. Stranice se jednostavno ne bi učitale tijekom ove obavezne stanke.

To je bilo izdvojeno nakon otprilike tri tjedna ovog zagušljivog pitanja.

Tada prije otprilike dva tjedna, mnogi pretplatnici MTN-ova mobilnog interneta jednostavno su doznali da uopće ne mogu pregledavati. Opet, ovo je riješeno nakon nekoliko dana.

Gotovo odmah na petama primijetio sam da se nekoliko mobilnih aplikacija više ne može povezati s internetom, uključujući Gmail, Nokia Ovi Store i Windows Live. Drugi izvještaju isto s Operaom Miniom. Možda Opera Mini izdanje nije namjerno blokiranje od strane MTN, ali jedan od posljedica veći problem? Ili možda taj veći problem je dio rezultata MTN-a koji pokušava blokirati ilegalno slobodno pregledavanje. Tko zna?

Ali sve to postaje nepodnošljivo.

Zatim je postao sljedeći-nemoguće učitati bilo koju sigurnu web-lokaciju na mobilnom pregledniku putem MTN-a.

Kako bi se to sve uklopilo, od prošlog petka neke web stranice jednostavno se ne učitavaju na MTN-ovu internetsku vezu bilo bilo izravno na mobitelu ili putem računala. Te web lokacije ne doživljavaju prekide rada poslužitelja, jer se učitavaju na nekim drugim ISP vezama.

Ova posljednja tri problema ostala su neriješena do sada. Zna li itko tko se zapravo događa s MTN mobilnim internetom?

Preporučeno
Ostavite Komentar