Glavni » general » Što je s besplatnim podacima u paketu s Innjoo i Infinix uređajima?

Što je s besplatnim podacima u paketu s Innjoo i Infinix uređajima?

general : Što je s besplatnim podacima u paketu s Innjoo i Infinix uređajima?

Redovito, Infinix i Innjoo obećavaju besplatne podatke kupnjom određenih uređaja iz Jumie Nigerije. Čujete li nešto poput "3GB besplatno za 12 mjeseci", "2015MB slobodnih podataka" ili neku drugu besplatnu ponudu. Pa, jedan mobilista kaže da je napravio četiri kupnje i nije dobila obećane podatke:

Je li netko ikad dobio besplatne podatke s @Innjoo ili @InfinixMobility telefonom kupljenim na @JumiaNigeri? 4 uređaja sada: #noshow cc @moverick

- Kayode F. AKINRELERE (@KayAkinrelere) 7. lipnja 2015

Evo još jedne pritužbe:

Nisam držao nož na vratu @JumiaNigeria. Stavili su ove naljepnice ohhh .. @Gidi_Traffic .. #jumiawhy pic.twitter.com/jTicnwgXMT

- Tehnologija mobilnih tehnologija (@taj_sagay) 13. srpnja 2015


Svjestan sam da su neki kupci Infinix Hot Note imali poteškoće s aktiviranjem besplatnih MTN podataka koji su bili povezani. U nekom trenutku, navodno je riješen i koji su kupci trebali učiniti, tekst "Infinix" na 131 za nove MTN pretplatnike i " Besplatno "do 131 za postojeće MTN pretplatnike.

Jeste li kupili bilo koji smartphone iz ovih marki s obećanjem besplatnih podataka i dobivši podatke? Ako da, što ste trebali učiniti kako biste dobili freebie? Dijelite, možda informacije mogu biti od pomoći ostalima koji se suočavaju s problemima. Ako niste dobili besplatne podatke ... dobro, recite nam i svoje iskustvo.

Preporučeno
Ostavite Komentar