Glavni » general » Što se događa s Nigerijskim mobilnim web mjestima?

Što se događa s Nigerijskim mobilnim web mjestima?

general : Što se događa s Nigerijskim mobilnim web mjestima?

Spustivši se u memorijsku traku oko godinu dana prije tri sata, sjećamo se na nekoliko web stranica koje su u vlasništvu i upravljali Nigeriji koji su bili posvećeni uzroku mobilnih telefona i usluga.

Jedan od najranijih je bio forum za mobilnost na adresi www.mobilenigeria.com, koji je kasnije zatvorio njegov administrator kako bi nastavio Nairalandov san.

Tada je postojao GoSmartMobile.com, osobni projekt Yomi Adegboye, jednog od najistaknutijih glasova na području mobilnosti u Nigeriji. Web mjesto je bio hit, čak i privlačenje pozornosti nekoliko vrhunskih službenika u telekomunikacijskom sektoru. Nažalost, naziv domene je izgubljen u bolnoj krizu obnove domene.

Fonerizam (www.phonerism.com) pojavio se i osobni projekt mobilnog entuzijasta. Danas je ta stranica i dolje i izvan igrališta.

GSM Today (www.gsm-today.com) bila je vrlo uspješna web stranica u svojim danima. U vlasništvu je i vodio poznati GSM entuzijast, John Sagai Adams, sa sjedištem u Abujiji. Dok je GoMartMobile.com usmjeren na mobilne podatke tvrtke Yomi Adegboye, GSM Today je bio orijentiran na osnovnu mrežu, pružajući sve od savjeta o aktiviranju govorne pošte kako zaraditi novac od GSM tehnologije i usluga.

Nažalost, GSM Danas više nije funkcionalan. Poput ostalih, on je poslan u povijest.

Što se događa s web-lokacijama koje se odnose na mobilnu tehnologiju? Zašto se oni pojavljuju, procvjetaju, a zatim samo napuste liticu? Postoje li druge mobilne web stranice koje su Nigerijci izvodili, a koje su šanse da i oni neće završiti kao povijest?

Preporučeno
Ostavite Komentar