Glavni » general » Što Rat šalje emitiranje na mobilnoj mreži?

Što Rat šalje emitiranje na mobilnoj mreži?

general : Što Rat šalje emitiranje na mobilnoj mreži?

Neki dan prijateljica mi se žalila da je N200 koji je prethodno napunio bio smanjen na manje od N100 ubrzo nakon što ga je napunila. Bila je sigurna da nitko nije nazvao niti je poslao SMS s telefona. Nije koristila liniju za bilo što, ali njezino vrijeme emitiranja nastavilo se smanjivati! Koji štakor mora biti odgovoran?

Moj prijatelj nepravedno bacio užasne riječi na pružatelja mobilne mreže. Neopravdano, kažem, jer sam kasnije utvrdio kradljivca, a to nije bila mreža. Ako imate takvo iskustvo, možete isprobati ove stvari:

1. Provjerite jeste li pretplaćeni na bilo koju uslugu koja se automatski obnavlja. Mislim na usluge poput: Callertunes, SIM Backup i ostale pretplate. Ako se nalazite u takvom paketu, brzo isključite automatsku obnovu. Možete se obratiti službi za korisnike za dodatnu pomoć.

2. Provjerite da vaš telefon ne šalje neovlaštene pozive. To može biti zbog kvarova. Jednom sam koristio Samsung 1105T koji mi je dobro poslužio više od dvije godine i nakon toga razvio sposobnost slanja automatskih poziva kad god napunim bateriju.

Drugi uzrok tome može biti da se gumb SEND ponekad pogrešno pritisne čak i kada je telefon u vrećici. Ja savjetujem onima koji su to iskusili da bi postavili svoju tipkovnicu na Auto lock nakon nekoliko sekundi neaktivnosti.

3. Posljednje, ali ne i najmanje važno je MOBILNI INTERNET. Neki su telefoni postavljeni na automatsko ažuriranje sustava, instaliranih programa i automatsko sinkroniziranje korisničkih poruka e-pošte i društvenih mreža. To košta puno novca i ponekad nastaju nepotrebni troškovi.

Također pročitajte: MTN grupa se seli na kupnju Visafone Nigerije

Savjetujem vam da uključite tu značajku SAMO SAMO kada ste na velikom paketu za pretplatu na pretplatu ili barem kada vam Etisalat i MTN daju 10 + MB pri punjenju. Ako ne, odmaknite se od ove značajke. Radije ručno ažuriranje u ovom slučaju. To će vas povezati s internetom i ažurirati programe samo kada to naredite da to učini.

Da biste provjerili postavku ili isključili automatsko ažuriranje i sinkronizaciju, idite na postavku Internet / Connection, pronađite gdje možete isključiti Internet / paketne podatke ili ga postaviti KADA je potrebno. Ako koristite uređaj sa sustavom Android, idite na SETTINGS -> RAČUNI I SYNC, a zatim isključite PRETVARENJE PODATAKA i AUTO SYNC

Nadam se da će gore navedeni savjeti pomoći da pronađete krivca ako se vaše vrijeme emitiranja neprestano nestaje.

Preporučeno
Ostavite Komentar